Könnyedén szárnyal a Movea légegere

Elegáns, hasznos és sokoldalú variációt alkotott a cég a légegér témájára.

Könnyedén szárnyal a Movea légegere

Ezt a képességét a beépített mozgás- és gyorsulásérzékelőinek köszönheti, amelyek révén így semmiféle felületre nincs szüksége, és pusztán úgy is irányíthatjuk vele a gépet, hogy az egeret ide-oda lengetjük a levegőben. Maga a technika ugyan nem újdonság, vannak már hasonlók, ám a Movea mégis egy figyelemreméltóan elegáns és ügyes darabot alkotott.

Ami a dizájnt illeti, az egeret jól láthatóan "kétkezesre" tervezték, így balkezesek is könnyen használhatják; a vezérelt géppel természetesen vezeték nélküli kapcsolatban áll (2,4GHz), a 30 méteres hatótávolsága pedig valóban komolynak mondható; biztos kiválóan alkalmazható nagy előadótermekben, kivetített képernyők esetén.

Interfész-képességek terén sincs panasz, lévén a gombjai programozhatóak, és gesztusfelismerésre is képes - ha pedig a kezünk már teljesen elfáradt a sok hadonászásban, még mindig visszakapcsolhatjuk lézervezérlésre, és használhatjuk közönséges optikai egérként is. Villámgyorsan be is kapcsolható, lévén alig 20ms-ra van szüksége a "feléledéshez".

Októbertől várható, $100 ellenében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward