Kompakt PC ház micro-ATX alaplapokhoz

Az Abee legfrissebb számítógépháza letisztult dizájnnal érkezik.

Kompakt PC ház micro-ATX alaplapokhoz

Az ACE-G40-es sorozatot erősítő újdonságból rögtön kétféle változat is érkezik: az egyik feketében (ACE-G40-BK), a másik pedig ezüstben (ACE-G40-S) pompázik. A kétféle kiadás csak színösszeállítás tekintetében különbözik egymástól, egyébként tökéletesen egyformák.

Az ACE-G40-es kuckó 269 x 318 x 249 milliméteres mérettel érkezik, tömege pedig 4,6 kilogramm. A ház alapját SECC acélváz adja, oldallapjai pedig alumínium ötvözetből készültek. Az előlapon egy perforált fémcsík is jelen van, ami mindkét kiadásnál feketére festve érkezik.

A ház belsejében micro-ATX alaplap elhelyezésére van mód. Bővítőhelyekből minden rendelkezésre áll, amire

csak szükség lehet: a ház előlapján egy 5,25 colos külső bővítőhelyet láthatunk, a ház belsejében pedig maximum három darab 3,5 colos adattároló kaphat helyet. A speciális kialakítás jóvoltából a 3,5 colos adattárolók helyére 2,5 colos meghajtókat is pakolhatunk, szám szerint maximum hatot. Persze a 3,5 colos és 2,5 colos adattárolók kombinálására is van mód, ahogy az a fenti képen is látszik.

A rendszer szellőzéséről egy 120 milliméteres átmérőjű előlapi légkeverő gondoskodik, a ház hátulján pedig egy 92 milliméteres átmérőjű ventilátor elhelyezésére van lehetőség, ha a gyári szellőzéssel nem vagyunk megelégedve. Az előlapon a szokásos audió csatlakozók mellett két USB 3.0-s port sorakozik.

Az új számítógépház-család két friss tagja hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre rejtély, hogy pontosan mennyibe kerülnek majd. Mivel az Abee prémiumkategóriás számítógépházakat készít, így borsos árcédulára számíthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward