Komoly tudású MMO egeret készített az ASUS

A RoG Spatha nagyon masszív, nagyon sokat tud és dizájnja is kellően figyelemfelkeltő, így hamar nagy népszerűségre tehet szert, de nem lesz olcsó.

Komoly tudású MMO egeret készített az ASUS

Az ASUS RoG családja egy új, kétféle üzemmódban használható gamer egérrel bővült, amely az MMO játékosokat célozza. A RoG Spatha nagyon masszív, figyelemfelkeltő dizájnnal érkezik, különc megjelenését pedig három darab RGB LED zóna is fokozza, amelyek aktuális színe és világítási effektjei külön-külön módosíthatóak – összesen hatféle világítási profil áll rendelkezésre.

Galéria megnyitása

A magnézium-ötvözetből készült ház összesen 12 darab programozható egérgombnak ad helyet, amelyek közül hatot a hüvelykujj közelébe pozícionáltak. A fő egérgombok strapabíró, 20 millió kattintást is kibíró Omron kapcsolókat kaptak, plusz a doboz egy extra kapcsoló szettet is rejt, ami a gyáritól eltérő „kattintási érzetet” biztosít a felhasználó számára. A kapcsolok természetesen könnyen és gyorsan cserélhetőek. A jobb és bal egérgombon felül két navigációs gomb, egy mesterlövész gomb, illetve a kattintható görgő is a kínálat részét képezi. Az egér fedélzeti memóriája ötféle profil eltárolására képes, működésének testreszabásában pedig a RoG Armoury alkalmazás nyújt segítséget.

Galéria megnyitása

Az új egér „lelkét” egy 8200 DPI-s maximális felbontás mellett üzemelő lézeres szenzor adja, amelynek érzékenysége a fedélzeti DPI kapcsoló jóvoltából két szintben állítható – akár egy kiélezett csata közepén is. A szenzor akár 30G-s gyorsulás lekövetésére is képes.

A termék alap esetben 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül kommunikál a PC-hez csatlakozó vevőegységgel, ami egyébként mágneses dokkolóként is funkcionál, de szükség esetén akár USB 2.0-s kapcsolaton keresztül is használhatjuk, ha éppen lemerült az akkumulátor. Különlegesség, hogy a 137 milliméter hosszú, 89 milliméter széles és 45 milliméter magas egér vezeték nélküli üzemmódban 1000 Hz-es, vezetékes üzemmódban pedig 2000 Hz-es polling rátával dolgozik, ami különlegesség a gamer egerek szegmensében. Az egérhez 2 méternyi szőtt USB 2.0-s kábel, valamint egy méternyi gumiból készült USB 2.0-s kábel jár.

Galéria megnyitása

A 175 grammos újdonság rövidesen, május folyamán válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 52000 forint magasságában helyezkedik el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward