Komoly MSI alaplap világrekordok megdöntéséhez

Az MSI egy videóval és néhány fotóval borzolja a kedélyeket.

Komoly MSI alaplap világrekordok megdöntéséhez

Az idei Computex valamivel több, mint egy hónap múlva indul, így nem túl meglepő, hogy a különböző vállalatok már gőzerővel készülnek e jeles eseményre. A Computex alkalmával elrajtolnak a Haswell APU egységek és a hozzájuk tartozó, nyolcas sorozatú lapkakészletet alkalmazó alaplapok, így a standok minden bizonnyal roskadásig tele lesznek LGA-1150-es alaplapokkal.

Az egyik legérdekesebb LGA-1150-es alaplapot a legfrissebb hírek szerint az MSI szállítja majd: a gyártó a hardcore tuningosokat veszi célba Big Bang Z87 XPower névre keresztelt alaplapjával.

A deszka pontos tulajdonságai egyelőre nem ismertek, csak annyit lehet tudni, hogy fekete-sárga dizájnnal érkezik és tuningra rendkívül ideális lesz. Utóbbi kijelentést erősíti az alábbi videó is.

A videó mellett néhány sejtelmes fotó is napvilágot látott, amelyek elárulnak ezt-azt a friss jövevényről. Az már biztos, hogy a feszültségmérő pontok és a minél zökkenőmentesebb tuningolást segítő mikrokapcsolók nem hiányoznak az új alaplapról. Az is biztos, hogy a bővítőhelyek között - egyebek mellett - egy mSATA/mPCIe slot is jelen lesz, így a termék mSATA SSD meghajtót is fogad.

A VRM és a lapkakészlet egyedi dizájnt alkalmazó hűtőbordákat kap, maga az alaplap pedig egy brutális tuning deszka lesz, legalábbis egyelőre nagyon úgy tűnik.

Ha más nem is, egy azért biztos: az MSI szerint ideje felkészülni a legjobbra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward