Komoly kiegészítő hűtés noteszgépekhez

A Deepcool egy négyventilátoros hűtőpadot mutatott be, ami ideális lehet mobil munkaállomásokhoz, illetve akár komolyabb gamer noteszekhez is, igaz, csak 15,6 colos képátlóig

Komoly kiegészítő hűtés noteszgépekhez

A rendhagyó felépítéssel érkező, Multi Core X6 névre keresztelt notebook hűtőpad nevével ellentétben nem hat, hanem „csak” négy légkeverőt alkalmaz. A pillangóra emlékeztető dizájnnal érkező újdonság felső része két darab 140 milliméteres, míg alsó része két darab 100 milliméteres átmérőjű ventilátort rejt, így rengeteg friss levegőt szállít az adott noteszgép aljához. A termék a 15,6 colos képátlójú, illetve ennél kisebb noteszgépeket fogadja.

A ventilátorokból a 100 milliméteres példányok 1300 RPM-es, a 140 milliméteresek pedig 1000 RPM-es fordulatszámmal pörögnek. A rendszer négyféle üzemmódot kínál: kikapcsolhatjuk az összes ventilátort, használhatjuk csak a felső két légkeverőt, bekapcsolhatjuk csak az alsó két légkeverőt, valamint üzemeltethetjük az összes ventilátort is egyszerre. Az üzemmódok között egy négyállású kapcsolóval lehet váltani.

A Luxury 4-es típusú ventilátorok nagymennyiségű levegőt tudnak megmozgatni, mindezt alacsony fogyasztás mellett teszik. A légkeverők 121,4 CFM levegőmennyiség megmozgatására képesek és 24 dB(A) zajszintet generálnak. A Hydro Bearing csapágyaszással érkező légkeverők 1W és 2,25W közötti fogyasztás mellett üzemelnek, a rendszer pedig USB porton keresztül veszi fel a működéséhez szükséges áramot. A kínálatban persze két USB port van: az egyik a megfelelő kábel segítségével a noteszgéphez kapcsolható, míg a másik USB-s perifériákat fogad, így nem veszítjük el a noteszgép lefoglalt USB portját.

A 900 grammos hűtőpad 380 x 295 x 24 milliméteres mérettel bír, tömege pedig 900 gramm. A szerkezet használható vízszintes állapotban, de igény szerint a támasztó lábakat kinyitva 9 fokos dőlésszög is rendelkezésre áll a kényelmes noteszgép használat érdekében.

A Deepcool Multi Core X6 hamarosan az üzletek polcaira kerül, ajánlott végfelhasználói ára pedig 25 dollár magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward