Kombinált Blu-ray/HD-DVD olvasó és DVD író

Ami sok, az sok, gondolta az LG és szétcsapott a két nagy, marakodó formátum között ezzel az új, egészen megfizethetőnek mondható (299 dollár, kb. 52.800 Ft) darabjával, a CGC-H20L-el, amely Blu-ray-t és HD-DVD-t egyaránt olvas, valamint hagyományos DVD-ket is ír.

Kombinált Blu-ray/HD-DVD olvasó és DVD író

Ami sok, az sok, gondolta az LG, és szétcsapott a két nagy, marakodó formátum között ezzel az új, egészen megfizethetőnek mondható (299 dollár, kb. 52.800 Ft) darabjával, a CGC-H20L-el, amely Blu-ray-t és HD-DVD-t egyaránt olvas, valamint hagyományos DVD-ket is ír.

Fellélegezhet tehát mindenki, nem kell többé választani. Ugyanazzal az egy meghajtóval élvezhetőek a Blu-ray és a HD-DVD filmek is a maguk 1080p-s csúcsminőségűkben, plusz kezelhetőek vele a DVD+-R/RW-k, CDRW-k, DVD-RAM-ok és a kétrétegű DVD-korongok is, konkrétan a következő sebességekkel:

DVD+R: 16x

DVD+RW: 8X

DVD-R: 16X

DVD-RW: 6X

CD-R: 40X

CD-RW: 24X

DVD+R DL: 4X

DVD-R DL: 4X

DVD-RAM: 5X

Ez a darab még rendkívül frissnek mondható, ami abból is látszik, hogy például a NewEgg listáján is fel van ugyan tüntetve a maga $299-os árával, de már el is fogyott belőle a teljes készlet.

Ez is csak azt bizonyítja tehát, hogy a Blu-ray és HD-DVD meghajtók ára igen gyorsan csökken. Hogy ki lesz a huzavona végső nyertese, azt a mai napig csak találgatni lehet - és nyilván mindenkinek megvan a maga tippje..

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward