Költséghatékony AOC monitorok nagy képátlóval, sallangmentes dizájnnal

Két újdonság 31,5 hüvelykes, a harmadik pedig 34 hüvelykes képátlóval érkezik, mindannyian rendelkeznek Adaptive-Sync támogatással, ám felbontás terén már igencsak különböznek egymástól.

Költséghatékony AOC monitorok nagy képátlóval, sallangmentes dizájnnal

Három új, sok tulajdonságban hasonlító, sok területen mégis különböző AOC monitor érkezik a boltok polcaira, amelyek elsősorban a szűkebb költségvetésből gazdálkodó, de 31,5 hüvelykes, vagy ennél nagyobb képátlójú monitorra vágyó felhasználókat veszik célba.

Mindhárom monitor 178 fokos betekintési szögekkel, legalább 100%-os sRGB lefedettséggel, két darab 3 W-os beépített hangszóróval, Adaptive-Sync támogatással, valamint HDMI és DisplayPort videó bemenetekkel érkezik, extraként pedig még VESA 100-as támogatást is kínálnak, így a nem túl rugalmas gyári állványt könnyedén ki lehet váltani. A kínálatból még a fejhallgató kimenet, a csökkentett kékfény kibocsátást kínáló üzemmód, valamint a villódzás-mentes háttérvilágítás sem hiányzik.

Galéria megnyitása
Q32E2N

Az új monitorok közül a Q32E2N és az U32E2N esetében VA panelre és 31,5 hüvelykes képátlóra számíthatunk, ám felbontás terén már vannak különbségek: az első monitor WQHD, míg a második UHD felbontással rendelkezik.

A VA panel mindkét esetben 4 ezredmásodperces válaszidővel büszkélkedik, valamint a tipikus kontrasztarány is kellően magas: sorrendben 3000:1 és 2500:1 értékre lehet felkészülni. Ezek a monitorok a gyártó szerint főként a 24 és 27 hüvelykes Full HD monitorról váltók számára minősülhetnek jó választásnak, de egyéb felhasználói csoportok is profitálhatnak belőlük.

Galéria megnyitása
U32E2N

A harmadik monitor, vagyis a 34 hüvelykes Q34E2A már IPS panelt használ, valamint 2560 x 1080 pixeles natív felbontással dolgozik. Utóbbi a klasszikus Full HD monitorokhoz képest 33%-kal nagyobb felbontást takar, ám már nem 16:9-es, hanem 21:9-es képarány mellett.

Az általános felszereltség ennél a modellnél is hasonló, mint a két másiknál, ám a gyártói oldal már nem árulja el az AdobeRGB lefedettséget, és az sRGB lefedettség szintjére is csak abból lehet következtetni, hogy a sajtóközlemény szerint mindhárom monitor 100%-os sRGB lefedettséggel bír.

Galéria megnyitása

A gyári állvány csak a kijelző döntésére ad módot, ám szerencsére VESA 100 támogatást is kapunk, ami a flexibilis kar és a fali konzol alkalmazását teszi lehetővé. Az új monitorok három oldalon vékony kávával rendelkeznek, így akár több monitorból álló megjelenítő rendszer építésére is használhatóak, dizájnjuk pedig letisztult és sallangoktól mentes.

Galéria megnyitása
Q34E2A

Mindhárom monitor 3 év jótállással kerülhet forgalomba, az egyes modellek listaárait a fenti táblázat tartalmazza.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap