Költséghatékony 80 Plus Bronze tápegység EVGA módra

Az EVGA 500B 80 Plus Bronze minősítéssel és kedvező árcédulával érkezik, tápcsatlakzók tekintetében pedig mindent tartalmaz, amire egy középkategóriás asztali számítógép esetében szükség lehet.

Költséghatékony 80 Plus Bronze tápegység EVGA módra

Megérkezett az EVGA legfrissebb tápegysége, amellyel a gyártó most nem az abszolút felsőkategóriát, hanem a piac másik végét, a belépőszintet veszi célba. Az 500B típusjelzéssel ellátott tápegység kedvező árához képest vonzó tulajdonságokkal rendelkezik, ami jó hír. Persze a költséghatékonyság jegyében sajnos le kell mondanunk a moduláris kábelezésről, de annyi baj legyen.

EVGA 500B
EVGA 500B

Az EVGA 500B felépítését tekintve egyetlen +12V-os tápágra támaszkodik, ezen keresztül pedig maximum 40 amperes áramerősség leadására képes. Az újdonság 80 Plus Bronze minősítést is kapott, azaz tipikus terhelés alkalmával 85% körüli hatásfok mellett üzemel. A termék támogatja a Haswell C6/C7 alvó állapotait is, így tökéletes választás lehet, ha modern, energiatakarékos PC építése a cél.

EVGA 500B
EVGA 500B

A hatékony hűtésről egy nagyméretű ventilátor gondoskodik, amely az intelligens fordulatszám-szabályzásnak köszönhetően rendkívül halkan és hatékonyan végzi a rá bízott feladatot.

Videó a kicsomagolásról

A fedélzeten természetesen védelmi áramkör is helyet kapott, ami a rövidzárral, a túlárammal, a túlfeszültséggel, a túl alacsony feszültséggel, a túlterheléssel és a túlmelegedéssel szemben egyaránt védelmet kínál a tápegység számára.

A friss tápegység 1 24-tűs ATX, egy 4+4 tűs +12V CPU EPS, hat darab SATA, három darab Molex, 1 Floppy és két darab 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozót vonultat fel. A tápegység terhelhetőségéről az alábbi táblázat ad pontos képet.

A három év garanciával érkező EVGA 500B az EVGA webshopjában már kapható, ahol 44,90 eurót kérnek el érte.

EVGA 500B
EVGA 500B

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward