Kiviteltől függően LCD kijelző is akad az NZXT új Kraken folyadékhűtőin

Befutott a Kraken X-3 és az Kraken Z-3, ezek különböző igényekhez és pénztárcákhoz lettek szabva.

Kiviteltől függően LCD kijelző is akad az NZXT új Kraken folyadékhűtőin

Az NZXT számára jó bevételt termelnek a remek zárt folyadékhűtéses rendszerek, amiket egyre sűrűbben választanak a felhasználók a mezei léghűtéses processzorhűtőkkel szemben. Ezért a vállalat folyamatosan gyarapítja a kínálatát. Most a Kraken X-3 esetében olcsóbb megoldásokról hullott le a lepel, a Kraken Z-3 pedig már a prémium vonalat erősíti.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget tudja biztosítani a vásárlói számára az NZXT, mind a kettő termékcsalád esetében az Asetek által fejlesztett folyadékpumpákat használta fel. Az Asetek legújabb megoldásai kerültek itt bevetésre, már a hetedik generációs pumpákról beszélhetünk a friss Kraken szériák esetében. Ez az egység egy nagyon precízen vezérelhető motort tartalmaz, aminek a fordulata 800 és 2800 RPM között mozog.

Galéria megnyitása
Kraken Z-3

A Kraken X-3 és a Kraken Z-3 között a lényegi különbséget az jelenti, hogy az X-3 pumpája csak egy végtelen tükrös hatású felső dizájnt kapott RGB fénnyel, míg a Z-3 már egy LCD kijelzőt foglal kör alakú keretbe. Egy 2,36 hüvelykes megjelenítőt kapott ennek a folyadékhűtőnek a pumpája, amin egészen változatos dolgok jelenhetnek meg.

Kiírhatja ez a folyadékhőfokot és jelezheti a rendszer állapotát, de akár egy képet (GIF-et) is ki lehet rá pakolni igény szerint. Mivel ez teljesen testre szabható és színes, 24 bites, így gond nélkül lehet használni látványfokozásra plexi oldallapos gépházakban.

Galéria megnyitása
Kraken X73

Összesen öt különböző folyadékhűtőről beszélhetünk egyébként a Kraken X-3 és a Kraken Z-3 esetében. Az olcsóbb, X-3 széria 240 milliméteres radiátorral indít, de megvásárolható 280 és akár 360 milliméteres radiátorral is. A Kraken Z-3 esetében pedig 280 és 360 milliméteres kiszerelésekből lehet választani.

Minden borda az NZXT Aer RGB 2 hűtőventillátorokkal lesz ellátva, ami nagyon halk üzemre lett tervezve, viszont a látványt tekintve már nem visszafogott, hiszen milliónyi különböző színvilágban pompázhat. Ezek a Krakenek már egy továbbfejlesztett NZXT RGB szinkronizálással fognak üzemelni, ezáltal más NZXT eszközökkel jobban össze lehet majd hangolni őket.

Galéria megnyitása
Kraken X-3

Az újdonságok a kompatibilitást tekintve megegyeznek, mindegyiket AMD AM4, TR4, és Intel LGA 1151, 1150, 1155, 1156, 1366, 2011, 2011-3, 2066 tokozásokkal lehet használni. Érdekes módon az NZXT arra vonatkozó adatokat nem közölt, hogy melyik rendszer milyen TDP érték mellett alkalmazható. A csövek hossza viszont ismert, ezek minden esetben 400 milliméteresek, és egyébként gumiból készültek szövetes borítással megkoronázva.

Galéria megnyitása
Kraken Z63

Az NZXT azonnal kezdi a termékek árusítását, nem kell ezekre várni. A Kraken X53 a 240 milliméteres radiátorral 130 dollárba kerül, a Kraken X63 a 280 mm-es egységgel 150 dollárért vihető haza, a Kraken X73 meg 180 dollárt kóstál a 360 milliméteres radiátorral. A Kraken Z63 250 dollárért nyújt 280 milliméteres radiátort, a 360 milliméteres változata pedig ennek már 280 dollárt kóstál, szóval egy százassal kerül többe az X szériától a Z sorozat.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap