Kiterjeszti az EMUI 10 bétatesztjét a Huawei

Lassan már egy tucatnyi készülékre lesz elérhető az Android 10-re tervezett új grafikus felület.

Kiterjeszti az EMUI 10 bétatesztjét a Huawei

A Huawei egyebek mellett arra is sok energiát fordít, hogy minél előbb elkészüljön a legfontosabb okostelefonjainál az Android 10 operációs rendszer frissítéssel, ami az Emotion UI 10 érkezését is jelenti egyben. És ennek jegyében hamarosan újabb készülékekre lesz elérhető a tesztelésre szánt előzetes kiadás.

Az Emotion UI 10 először a Huawei P30 család tagjainál bukkant fel publikus tesztelési lehetőséggel. Ha minden igaz, akkor ezekre az érintett csúcsmodellekre már szeptember 8. óta lehet telepíteni a béta verziós Android 10 operációs rendszert az EMUI 10 grafikus felülettel. És most újabb nyolc mobilnál lesz erre lehetősége a tulajdonosoknak, ami több tízmillió felhasználót érint. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy az alábbiakban felsorolt mobilok milyen ütemben fognak frissülni, de az egészen biztos, hogy első körben a kínai készülékekre lesz elérhető a béta állapotú Emotion UI 10, és ezt követően kerülhetnek majd sorra a globálisan értékesített eszközök.

Az EMUI 10 számos új lehetőséggel szolgál majd az emberek számára, így mindenki örömmel veheti majd ezt használatba. Meg fog itt jelenni az Android 10 által biztosított sötét mód, amit a Huawei a saját igényeihez igazított, és lesz kollaboratív munkára szolgáló kapcsolódási lehetőség laptop és mobil között. A gyári színsémákon tovább finomított a vállalat, így jobb lesz a testreszabhatóság, és olyan új animációk jelentek itt meg, amik természetesebb átmenet hatását keltik szinte minden ponton. A Huawei továbbra is a minimalizmusra fókuszál, és ez a funkcionalitásban és a megjelenésben egyaránt tükröződni fog. Jobb megosztási lehetőségekkel is kecsegtet az EMUI 10 érkezése, és az sem utolsó dolog, hogy az adatvédelmi oldalt tekintve is előrelépést jelent.

Az Emotion UI 10 frissítés bétájában részesülő Huawei modellek:

  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei Mate 20 X
  • Huawei Mate 20 RS Porsche Design

A Magic UI 3.0 (EMUI 10) frissítés bétájában részesülő Honor modellek:

  • Honor 20
  • Honor 20 Pro
  • Honor V20
  • Honor Magic 2

Azok az okostelefonok, amik így frissülnek majd az Emotion UI 10 grafikus felhasználói felületre, nem lesznek híján a Google Play-szolgáltatásoknak. Ez azért fontos leszögezni, mert a Huawei Mate 30 széria már a Google alkalmazásai nélkül érkezik majd az EMUI 10 bőrbe bújtatva az Android 10 operációs rendszerrel. De mivel a frissülő készülékek már korábban kerültek a boltokba, így ezeknél nem kell ilyen hátránnyal kalkulálni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap