Kiszivárgott képen a Samsung következő csúcstabletje

Most először láthatjuk képen az eszközt, ami jól felszerelve kerül majd a boltokba.

Kiszivárgott képen a Samsung következő csúcstabletje

A Samsung jó eséllyel nemcsak okostelefont fog bemutatni az augusztus elején tartandó Unpacked eseményének a keretében. Viselhető kiegészítőkből több is jöhet, és bizony jó esély van arra, hogy egy friss táblagép is a nagyközönség elé áll majd. A Galaxy Tab S következő generációs tagjáról most először láthatunk hivatalos képet (a borító csak előzetes render CAD fájl alapján), ezt Evan Blass szivárogtatta ki a Twitteren keresztül.

A Galaxy Tab S7 kijelzője körül a káva továbbra is vékony lesz, de annyira ezt nem vékonyítja el a Samsung, hogy az előlapi kamerának ne lenne hely a kereten, éppen ezért nincs is szükség arra, hogy ezt a kijelzőbe ültesse a vállalat, viszont másik helyre került. Már nem állított nézetben, hanem fektetve lehet majd kényelmesen videohívásokat bonyolítani. Egy 11 hüvelyk körüli panel lesz itt megfigyelhető, ami Super AMOLED technológiával szolgál majd, és állítólag már 120 Hz-es megjelenítésre is képes lesz. A hírek szerint itt nem lesz képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, ez a keretre kerülhet.

Az élesen letört szélein a készüléknek több antennacsík is megfigyelhető lesz, amiből szinte egyenesen következik, hogy ez a rész fémből készül majd. Látható, hogy egy C-típusú USB csatlakozó is kerülni fog a készülékre, és hangszórókban pedig bővelkedni fog. A renderen szereplő nézőpontból kettő hangkeltőt lehet látni, de valószínűleg a túloldalán is ugyanúgy kettő egység található, szóval négyhangszórós rendszert biztosíthat.

Galéria megnyitása

Ahogy azt a képen látni lehet, a Galaxy Tab S7 mellett lesznek kiegészítők is, amelyek a produktivitáshoz járulhatnak majd hozzá. A vállalat szállítani fog a szerkezethez egy S Pen érintőceruzát, ami nagy valószínűséggel távirányítási lehetőséggel is kecsegtet majd Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Része lesz ennek a csomagnak egy billentyűzet is, ami hárompines felületen kapcsolódik majd a tablethez. A gombsor alatt egy kifejezetten nagy érintőpad is látható, melyen biztos, hogy kényelmesen lehet majd dolgozni. A klaviatúra úgy illeszkedik majd a táblagépez, hogy ezt össze is lehet majd hajtani vele, és notebook szerűen lesz hordozható. Ilyenkor még védi is az eszközt, hiszen így a kijelzőt nem érheti fizikai behatás.

Az a hír járja, hogy a Galaxy Tab S7 a Qualcomm Snapdragon 865 mobilplatformot fogja majd munkára, de ha nem is így lesz, az egészen biztosan borítékolható, hogy a teljesítményével a szerkezetnek nem lesz gond. Több kivitelben is forgalomba kerülhet majd, és lesz belőle például 6 GB-nyi RAM-mal szerelt változat, de ami ennél érdekesebb, hogy már 5G hálózati modemmel szerelten is elérhetővé válhat majd. (Utólag ilyet már a Galaxy Tab S6-ból is létrehozott a Samsung, szóval ez nem lesz teljesen új a cég számára.)

Korábbi információk szerint a Galaxy Tab S7 két méretben lesz elérhető, és a nagyobb modell a Galaxy Tab S7+ névre hallgathat majd. A Samsung ezeket a készülékeket az iPad Pro idei szériája ellen küldi majd bevetésre. Az iPadek nagyon jól sikerültek és kiváló lehetőségeket nyújtanak, szóval fel van adva a lecke a dél-koreaiak számára, várjuk, hogy mivel tud idén előrukkolni a vállalat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap