Kingston SSDNow E100: új SSD-k üzleti felhasználóknak

A Kingston legfrissebb SSD meghajtói gyorsak és rendkívül strapabíróak.

Kingston SSDNow E100: új SSD-k üzleti felhasználóknak

Az SSDNow E100-as család tagjai tízszer megbízhatóbban és strapabíróbban működnek, mint a klienspiacra szánt megoldások. A termékek kiválóan alkalmasak lehetnek a HDD alapú adattároló rendszerek kiváltására, legyen szó hatalmas adatmennyiséggel dolgozó szerverekről vagy esetleg olyan konfigurációkról, amelyek egyidejűleg több virtuális rendszert futtatnak és több felhasználót is kiszolgálnak. Az SSD meghajtók sokkal komolyabb IOPS teljesítményt kínálnak, mint a merevlemezek, ezzel együtt pedig elérési idő tekintetében is sokkal jobbak azoknál. Az SSD-k felé billen a mérleg nyelve fogyasztás, melegedés és zajszint esetén is.

A Kingston tesztjében egy 24 darab merevlemezt tartalmazó szerver esetében az adattárolókat SSD meghajtókra cserélték: hat darab SSDNow E100-as sorozatú SSD meghajtó alkalmazásával a szerveren futó adatbázis teljesítménye 91,8%-kal javult. A fogyasztás ezzel egy időben 51%-kal alacsonyabb lett, a wattonkénti teljesítmény aránya pedig 184,2%-kal javult.

A három év garanciával érkező újdonságok legfontosabb paramétereit az alábbi táblázat tartalmazza.

Az SF-2500-as SSD vezérlőre alapozó termékek TRIM támogatással nem rendelkeznek, viszont számos olyan hasznos szolgáltatást kínálnak, amelyek üzleti környezetben rendkívül jól jönnek. Az újdonságok esetében nyomon követhetjük a használati statisztikákat, az adott SSD meghajtó hátralévő élettartamának alakulását, a Wear Leveling (elhasználódás-kiegyenlítés) funkciót, az SSD meghajtó üzemi hőmérsékletét és megbízhatóságának alakulását.

 

A 100 GB-os, 200 GB-os és 400 GB-os kiadásban forgalomba kerülő SSDNow E100-as adattárolók szállítása már megkezdődött, így a termékekkel hamarosan találkozhatunk kereskedelmi forgalomban is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward