Kingston memóriák 1.2Ghz felett

A Kingston ma bejelentette két HyperX memóriáját, első modul 1,15 GHz-es, a második modul pedig 1,2 GHz-es sebességgel érkezik.

Kingston memóriák 1.2Ghz felett

A Kingston ma bejelentette két HyperX memóriáját, a KHX9200D2/XX-t és a KHX9600D2/XX-t. Az első modul 1,15 GHz-es, a második modul pedig 1,2 GHz-es sebességgel érkezik. CAS késleltetésük ugyanaz mint a korábban kiadott OCZ Technology Flex XLC moduloké, azaz 5. A memóriák 512MB-os és 1GB-os méretekben lesznek megvásárolhatóak, ugyanakkor természetesen kétcsatornás felhasználók számára 1GB-os és 2GB-os párosokban is fogják árulni, amik persze 100 százalékig biztosan működni fognak dual channel üzemmódban.

Kompatibilitási szempontból az ASUS tesztelte ATI, NVIDIA és Intel lapkakészleteivel. "Egyértelmű, hogy ezek a modulok párosítva csúcsminőségű ASUS alaplapokkal nagy sebességet biztosítnak a PC-rajongók házaiban." - nyilatkozta Raymond Chen, az ASUS marketing részlegének alelnöke.

A modulokra nem kell sokat várni, ugyanis nagyon hamar a boltokba kerülnek. Az árak 137 dollártól (27 400 forinttól), ami egy szimpla 512 megabájtos DDR2-1150 modult jelent egészen az 525 dolláros (105 000 forintos) árig fog terjedni, ami egy 2 gigabájtos DDR2-1200 modulpárost jelent.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward