Kingston memóriacsomagok X58-as rendszerekhez

Kingston memóriacsomagok X58-as rendszerekhez

A Corsair illetékesei a kétcsatornás memóriavezérlővel ellátott konfigurációkat célozzák meg a ma bemutatott friss Vengeance memória csomagjaikkal, míg a Kingston Technology illetékesei inkább a háromcsatornás memóriavezérlővel dolgozó Intel Core i7-9xx sorozató négy- vagy hatmagos processzorral és X58-as alaplappal ellátott konfigurációk tulajdonosainak próbálnak kedveskedni legújabb termékeikkel.

A gyártó bemutatta HyperX T1 Black névre keresztelt memóriacsomagjait, amelyek XMP támogatással és T1-es hűtőbordával ellátott modulokból állnak. A csomagok esetében közös tulajdonság, hogy memóriamoduljaik kapacitástól függetlenül minden esetben 1600 MHz-es órajelen üzemelnek, méghozzá CL 9-9-9-27-es időzítés mellett. A modulok üzemi feszültségéről nem árul el semmilyen információt a gyártó hivatalos közleménye.

A nagyméretű, feketében pompázó T1-es hűtőbordával ellátott memória modulok között 2 GB-os és 4 GB-os példányokat találunk. Az új memóriacsomagok között egy 6 GB-os (3 x 2 GB), egy 12 GB-os (3 x 4 GB) és egy 24 GB-os (6 x 4 GB) példányt találunk, amelyek mind élettartam-garanciával kerülnek forgalomba. Az újdonságok már kaphatóak: a 6 GB-os kit 104 dollárba, 12 GB-os társa 190 dollárba, míg a 24 GB-os csomag 379 dollárba kerül.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward