Kingston memóriacsomagok kifejezetten Haswell-hez

Kettő- és négycsatornás memóriacsomagok érkeztek, amelyek tökéletesen kompatibilisek a Haswell központi egységekkel és a Z87-es alaplapokkal is.

Kingston memóriacsomagok kifejezetten Haswell-hez

A Kingston új, kifejezetten az Intel negyedik generációs Core i sorozatú processzoraihoz készített memóriamodulokkal rukkolt elő, amelyek XMP profillal is rendelkeznek, így a memóriamodulok különböző üzemi paraméterei könnyedén, egy mozdulattal aktiválhatóak.

A KHX26C11T2K2/8X memóriacsomag egyik tagja

Az új memóriamodulok többféle kiszerelésben érkeznek, így kettő- és négycsatornás csomagokkal egyaránt találkozhatunk. A termékek között Predator sorozatú memóriacsomagok éppúgy jelen vannak, mint Genesis és Beast sorozatúak, így mindenki megtalálhatja a számára és pénztárcája számára legkedvezőbb választást.

A Haswell processzorból és Z87-es alaplapból álló platformokhoz készített memóriamodulokra a Kingston élettartam-garanciát vállal, emellett pedig ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatást is biztosít hozzájuk.

Ahogy az a fenti táblázatban is látható, elég széles skálán mozog a kínálat, így a belépő szintűtől egészen az abszolút felsőkategóriásig több különféle memóriacsomag is található a palettán.

Az új memóriacsomagok rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward