Kingston HyperX red: költséghatékony memóriamodulok

A Kingston új memóriamodulokat dobott piacra, amelyek a Hyper X red családban foglalnak helyet

Kingston HyperX red: költséghatékony memóriamodulok

Az új memóriamodulokat a gyártó kifejezetten a rendszerépítők, a PC modderek, a belépő szintű játékos konfigurációt építők és az átlagfelhasználók számára ajánlja. A HyperX red családban helyet foglaló memóriamodulok egyike-másika rendelkezik Intel XMP támogatással, így megfelelő alaplap alkalmazása esetén egyszerűen és gyorsan beállíthatóak az adott modulhoz tartozó névleges paraméterek. Azoknál a modelleknél, amelyeknél rendelkezésre áll azt XMP támogatás, a termékkód végén "X" jelölés látható.

A friss memóriamodulok 2 GB-os, 4 GB-os és 8 GB-os modulok formájában, valamint többféle memóriacsomag formájában is elérhetőek lesznek. A termékek névleges órajele 1333 MHz-es, illetve 1600 MHz-es értéket képvisel modelltől függően, az üzemi feszültség pedig 1,5V-os és 1,65V-os értékkel bírhat, természetesen ugyancsak modelltől függően. A termékek 9-9-9-27-es vagy 10-10-10-30-as időzítéssel rendelkezhetnek – a többség szerencsére 9-9-9-27-es időzítést használ, ahogy az a lentebbi táblázatból is kiderül. A memóriachipek megfelelő hűtéséről pirosban pompázó hűtőlapok gondoskodnak, amelyek remekül passzolnak a szürke, piros és fekete színösszeállítással rendelkező alaplapokhoz. Az élettartam garanciával rendelkező memóriamodulokról és memóriacsomagokról az alábbi táblázat ad bővebb felvilágosítást.

A Kingston állítása szerint az HyperX red család tagjai tökéletesen kompatibilisek a P55-ös, H67-es, P67-es, Z68-as, Z77-es és H61-es Intel lapkakészletekkel, valamint az A75-ös, A78-as, A87-es, A88-as, A89-es és E35-ös AMD lapkakészletekkel. Az újdonságok már elérhetőek kereskedelmi forgalomban.

Az új családot és annak tagjait a gyártó oldalán, a HyperX blu sorozaton belül találják meg az érdeklődők, egészen pontosan itt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward