Kiküldte következő eseményének meghívóját az Apple

Most már hivatalosan is kijelenthető: szeptember 9-én bemutatót tart az Apple. A rendezvény keretében okostelefon, okosóra és egyéb újdonságok is jöhetnek.

Kiküldte következő eseményének meghívóját az Apple

Egy ideje már hallani lehetett pletykákat arról, hogy az Apple mikorra fogja időzíteni a következő nagyszabású rendezvényét, és ezek az információk most be is igazolódtak. Az előzetes sejtéseknek megfelelően, a cupertinóiak szeptember 9-ére várják majd az érdeklődőket a rendezvényére.

Az Apple a nagyérdeműnek továbbított meghívót nem bonyolította túl, az egész fekete és fehér, mindössze a dátum, valamint egy rövid mondat olvasható rajta. "Wish we could say more." – tehát "Bárcsak többet mondhatnánk." Ez a néhány szavas szlogen valószínűleg arra jelent erős célzást, hogy szeptember elején, az IFA 2014 keretében a legtöbb nagy gyártó bemutatja az aktuális fejlesztéseit. Az Apple rendezvénye egyébként éppen egybe esik még a berlini kiállítás zárónapjával.

Miről ránthatják le a leplet szeptemberben a cupertinóiak? Nos, új okostelefon már biztosan jönni fog, hiszen az iPhone 4,7 hüvelykes változata mostanra rengeteg eltérő forrásból tűnt már fel. Ezen túlmenően annak a lehetőségét sem lehet elvetni, hogy felbukkanjon az a készülék, ami a híresztelések szerint még ennél is nagyobbra, 5,5 colosra nőtt, ám a legtöbb helyen már arról beszélnek ezzel a modellel kapcsolatban, hogy csak a későbbiekben futhat be. Útjára bocsáthatják viszont az iOS 8 operációs rendszert, aminek a béta kiadása már a sokadik felvonásánál jár. Az iOS 8-at még június elején állították a kamerák kereszttüzébe, de csak most jelenthetik be a végleges kiadását, hiszen eddig csak a programozók, illetve az "önjelölt" fejlesztők férhettek hozzá.

Megérkezhet az Apple okosórája is, amin állítólag már nagyon régóta dolgoznak a színfalak mögött, és ennek megfelelően pletykák is több mint egy éve keringenek róla. Az "iWatch" több különösebbnél különösebb érzékelőnek adhat otthont, valamint sportolás során is kényelmes viseletnek ígérkezhet, az eddigi pletykák alapján ugyanis neves sportolókat is bevontak a tesztelésébe. Továbbá ennek az érkezéséről árulkodik az is, hogy az Apple nemrég elcsábította a Tag Heuer, legendás svájci óragyártó egyik kulcsfontosságú vezetőjét. Ezek mellett a Mac OS X legújabb fejlesztéseiről is beszámolhatnak, és akár új Mac termékek is porondra állhatnak. Végül nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy az Apple a közelmúltban magáévá tette a Beats Audiót, amivel kapcsolatban megint csak érkezhetnek érdekes információk. A cupertinóiak nem kevesebb mint 3 milliárd dollárt fizettek a divatos kiegészítőként is jól funkcionáló fejhallgatókkal foglalkozó vállalatért, amit Dr. Dre, amerikai rapzenész alapított még 2008-ban.

Az Apple egyelőre pontosabban nem határolta be, hogy mikor nyitja meg kapuit, és veszi kezdetét a bemutató szeptember 9-én. Amennyiben az eddigi megszokásokon nem változtatnak – és miért is tennék –, akkor magyar idő szerint este 7 és 8 óra között veheti kezdetét a vállalat rendezvénye.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward