Kijelzőbe vágott kamerát kap egy új Huawei

Kijelzőbe vágott kamerát kap egy új Huawei

Kiszivárgott egy előzetes kép a Huawei egy hamarosan bemutatkozó okostelefonjának a kontúrjáról. És bár az ábra próbál sejtelmes lenni, szinte félreérthetetlen utalást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy egy konkrét kameraszigetet fog felvonultatni a szerkezet. És talán ez lesz az első ilyen készülék a piacon – de ehhez nem árt iparkodnia a gyártónak.

Galéria megnyitása

Azt pontosan még nem lehet tudni, hogy a Huawei különleges megjelenítővel szerelt újdonsága mikor fog a boltokba kerülni, de a bemutatója a megszellőztetett információk és a kép alapján decemberben lesz. Egyéb információ nem áll rendelkezésünkre a fejlesztés alatt álló szerkezettel kapcsolatban, azt sem lehet tudni, hogy milyen néven debütálhat. Az ábrából kiindulva egyébként az önarcképekért felelős kamera a kijelző bal felső sarkában helyezkedik majd el, és nem kerül ki túlságosan a panel szélére, hanem úgy lesz pozícionálva, hogy kényelmesen körülölelje a megjelenítő. Ettől a bemetszéstől eltekintve jóformán a tetejétől a talpáig kitöltheti majd az előlapot a kijelző, szóval egészen kiemelkedő lehet a hasznos felület aránya. Még az sem kizárt egyébként egy korábbi jelentősből kiindulva, hogy az ujjlenyomat-olvasó is a megjelenítőben lesz, de ez már rejtve maradhat a felszín alatt.

A Huawei újdonsága jelen állás szerint szoros versenyben fog befutni, mert ha minden igaz, a Samsung is hasonló felépítésű kijelzővel szeretne hamarosan bemutatni egy Galaxy A-szériás okostelefont. A dél-koreai alakulat a saját paneltechnológiáját a korábban elmondottak alapján Infinity-O Display-nek fogja nevezni, és ebben az esetben az „O” betű a kamerának helyet biztosító bevágás alakjára utal. A Galaxy A8s lehet az a modell, aminél először lesz kamerasziget, és a pletykák szerint ez is decemberben fog befutni. De vajon melyik gyártó rántja majd le előbb az újdonságáról a leplet? Erre a kérdésre a következő hónapban már biztosan megkapjuk a választ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap