Kifejezetten olcsó monitorokkal jelentkezik a Dell

A Dell ezúttal két költséghatékony, alacsony fogyasztás mellett üzemelő monitort dobott piacra.

Kifejezetten olcsó monitorokkal jelentkezik a Dell

A friss megjelenítők a költséghatékonyság jegyében készültek, így cseppet sem meglepő módon nem IPS, hanem TN+Film panel köré épülnek. Utóbbi kevésbé színhű képet és szűkebb betekintési szögeket kínál, mint IPS alapú társa: a vízszintes betekintési szög ezúttal 170 fokos, a függőleges pedig 160 fokos értéket képvisel. A termékek TN+Film típusú LCD panelje mögött természetesen LED-es háttérvilágítást teljesít szolgálatot, ami nagy mértékben hozzájárul az energiatakarékos működéshez.

A friss monitorok között egy 17 colos képátlójú, E1713S típusjelzéssel ellátott, valamint egy 21,5 colos képátlójú, E2213H névre hallgató példányt találunk – előbbi 1280 x 1024 pixeles, míg utóbbi 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel.

Annak érdekében, hogy az újdonságok tulajdonságait könnyebb legyen áttekinteni, táblázat foglaltuk őket. Íme:

A friss megjelenítők ugyan eltérő képaránnyal rendelkeznek, de főbb tulajdonságok tekintetében azért hasonlítanak egymásra – itt a válaszidőre, a kontrasztarányra és a fényerősségre célzunk. A termékek kifejezetten a belépőszintű monitorok piacán próbálnak majd labdába rúgni, ennek ellenére mégis tartalmaznak VESA 100-as furatokat, így igény esetén könnyedén tartókonzolra szerelhetjük őket. Az „E” sorozatot erősítő újdonságok közül az E2213H modell beépített kábelrendezővel érkezik és opcionálisan akár hangszóróval is felvértezhető.

A Dell friss, „E” sorozatban helyet foglaló megjelenítői 150 dollár alatti árcédulával érkeznek majd – pontos árazásukkal kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward