Kiderült, mikor jön az új generációs Mi Band

Kiderült, mikor jön az új generációs Mi Band

A Xiaomi a világon a második legnagyobb viselhető kiegészítőket gyártó vállalat a legfrissebb adatok szerint, és ebben jelentős szerepe van a Mi Band fitneszkarpereceknek. A Mi Band 3 tavaly került bevetésre, és a jelek szerint hamarosan befuthat ennek az eszköznek az utódja.

A Weibón megjelent információk szerint június 11-én kerülhet majd reflektorfénybe a Mi Band termékcsalád új generációja, ami előre láthatólag a Mi Band 4 névre fog hallgatni. És több ponton is jelentős váltás lehet majd ez a szerkezet a mostani modellhez képest. A megjelenésről szóló grafika egyértelművé teszi, hogy a Xiaomi fejlesztői ennek a készüléknek a megalkotásakor már színes kijelzőt fognak használni. És úgy tűnik, hogy a korábbinál nagyobb méretű lehet majd az új panel, szóval ilyen tekintetben is előrelépést lehet kilátásba helyezni. Talán a Xiaomi Hey+ mintájára születhet meg a Mi Band 4 (a Hey+ látható a borítóképen).

Galéria megnyitása

A korábban kiszivárgott információk is arról szóltak már, hogy a Xiaomi végre színesre megjelenítőre fog váltani, ami előre láthatólag nemcsak azért lesz jó, mert ezáltal mutatósabbá válik a készülék, hanem azért is, mert így könnyebben át lehet majd tekinteni a felületét, jobban elkülönülnek az információk, és ezért akár több adat is kirajzolódhat majd rajta. Sokakban felmerülhet, hogy ezzel együtt is maradni fog-e a kiváló üzemidő? Nos, a jelek szerint igen, sőt, még egy kicsit tovább is bírja majd állítólag a négyes Mi Band, mint az elődje, ezt pedig egy nagyobb akkumulátor bevetésével fogja elérni a vállalat. Azt is tudni véljük, hogy a készülék rendelkezni fog pulzusmérővel, és a töltésért felelős csatlakozófelület nem az oldalában lesz, hanem az alsó részén.

Galéria megnyitása

A készülék Kínában már megszerezte a forgalomba kerüléshez szükséges minősítéseket, és ez alapján több különböző modellel lehet számolni. Itt már kilátásba helyezhető a Bluetooth 5 modul felbukkanása, és lesz olyan kivitele a Xiaomi termékének, mely fel lesz vértezve NFC chippel is egyéb lehetőségeken felül (ez az XMSH08HM azonosítót viselheti). Az NFC a híresztelések szerint itt már nem kizárólag fizetésre fog szolgálni, hanem biztonsági funkciót is betölthet, azonosíthatja majd ezzel más eszközöknél magát a felhasználó. A készülék állítólag egy 135 milliamperes akkumulátornak fog otthont adni a korábban alkalmazott 110 mAh-s telep után.

Galéria megnyitása

Az újdonság állítólag hasonló áron próbál majd érvényesülni, mint a Mi Band 3, 200 jüanba kerülhet a legolcsóbb kivitele, ami átszámítva kb. 30 dolláros összeget jelent, viszont az NFC-vel szerelt már ennél többet kóstálhat, az akár az 500 jüanos (75 dollár) árat is elérheti. Remélhetőleg június 11-én minden hivatalosan kiderül majd az érkező viselhető kiegészítőről, ami az eddigiek alapján nagyon ígéretesnek tűnik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap