Kiderült, mikor érkezik az új 3DMark

Egyelőre csak a 3DMark Windowsra szánt kiadásának megjelenési időpontja ismert, az ARM eszközökre szánt változaté sajnos nem.

Kiderült, mikor érkezik az új 3DMark

A Futuremark 3DMark sorozatának legfrissebb tagja különleges lesz, ugyanis lehetőséget biztosít arra, hogy okostelefonunk, táblánk és asztali számítógépünk teljesítményét hatékonyan összehasonlíthassuk.

Az új szoftvernek a korábbi tervek alapján még az elmúlt év folyamán, december vége előtt meg kellett volna jelennie, ám homokszem került a gépezetbe: a vállalat szoftvermérnökei nem tudták tartani a korábbi ütemtervet, ezért a friss 3DMark megjelenésének időpontja néhány héttel hátrébb csúszott. A tesztprogrammal kapcsolatban időközben persze már elég sok információ érkezett, sőt, az egyes tesztekről képeket, illetve rövid bemutató videókat is láthattunk - ezeket hírünk végén szedjük csokorba.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, így újabb mérföldkőhöz érkeztünk: a Futuremark illetékesei bejelentették, hogy a 3DMark Windows-os kiadása február negyedik napján rajtol el. Arra nem derült fény, hogy az Androidra, iOS-re és Windows RT-re készített szoftver, azaz a 3DMark ARM architektúrára írt kiadása pontosan mikor érkezhet - remélhetőleg erre a kiadásra sem kell már sokat várni.

Egyszóval napokon belül kiderül, mire számíthatunk az új tesztprogrammal kapcsolatban. Valószínűleg a tuningosok is gőzerővel készülnek az új szoftver megjelenésére: az új 3DMark megjelenését követő első pár napban szinte biztos, hogy egymást váltják majd a szénné tuningolt rendszerekkel készített újabbnál újabb világrekordok.

Előzmények:

Nagy dobás lesz az új 3DMark

Képek és videó az ú 3DMark-ról

Friss videó az új 3DMark egyik tesztjéről

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward