Kettő az egyben monitor a Philipstől

A két darab 19 hüvelykes LCD panelt alkalmazó megoldás annyira innovatív és ötletes, hogy az idei Computex alkalmával hazavihette a rangos Gold Award elismerést.

Kettő az egyben monitor a Philipstől

A Philips a jelenleg is zajló Computex 2014 alkalmával egy meglehetősen érdekes monitort mutatott be, ami rendhagyó felépítésével próbál hódítani. A 19DP6QJNS típusjelzéssel ellátott megjelenítő legnagyobb különlegessége az, hogy két darab 19 hüvelykes képátlójú LCD kijelzőt alkalmaz.

A kétmonitoros megoldás kijelzői csak egészen minimális, mindössze 3,5 milliméter vastag kávát alkalmaznak, így a képtér szinte teljesen egybefüggőnek tűnik. Annak érdekében, hogy a kijelzőket kényelmesen lehessen használni, a gyári állvány 100 milliméteres tartományon belüli magasságállítást kínál, sőt, arra is lehetőséget ad, hogy a kijelzők szögét 22,5 fokos tartományon belül variáljuk. Az igényesen kialakított állvány jóvoltából a kétmonitoros rendszer rendkívül kevés helyet foglal el az adott asztalon.

A 19 hüvelykes képátlójú LCD panelek természetesen IPS alapokon nyugszanak, így széles betekintési szögeket kínálnak, valamint színhűségükre és képminőségükre sem igazán lehet panasz. A kényelmes használatot segíti, hogy a monitorok több videó bemenettel is rendelkeznek: az első monitor egy DisplayPort és egy D-Sub portot, a második pedig egy MHL-képes HDMI és egy D-Sub portot vonultat fel. Mindkét monitor rendelkezik két USB porttal is.

Az új Two-in-One monitor több területen is hatékonyan bevethető, hiszen a nagyméretű képtérnek köszönhetően termékek vagy adatlapok kényelmes összehasonlítására, különböző dokumentumok gyors ellenőrzésére és CAD/CAM feladatokra egyaránt alkalmas.

A Philips díjnyertes Two-in-One megjelenítője idén ősszel kerülhet az üzletek polcaira, az viszont egyelőre nem derült ki, hogy ajánlott végfelhasználói ára pontosan hogyan alakul.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward