Két USB porttal érkezik a 10400 mAh-s ADATA Power Bank

A PV110-es Power Bank egy átlagos okostelefont ötször, egy átlagos táblagépet pedig másféleszer képes feltölteni.

Két USB porttal érkezik a 10400 mAh-s ADATA Power Bank

Manapság rengeteg mobileszközt használhatunk, amelyeknek van egy közös kellemetlen tulajdonságuk: rendszerint mindig akkor merülnek le, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk, és/vagy, amikor éppen nincs a közelben egyetlen egy konnektor vagy töltő sem.

Megoldást jelenthet, ha előre felkészülünk erre a helyzetre, és úgy indulunk útnak, hogy minden eszközünk maximálisan fel van töltve – de sokszor még így is előfordulhat, hogy az akkumulátor előbb merül le, mint kéne. Az ilyen esetekre az autós töltők, illetve a pótakkumulátorok ugyancsak gyógyírt jelenthetnek, viszont ezek a lehetőségek sem mindig érhetőek el – elég, ha a mai modern mobileszközökre gondolunk, amelyeknél nem cserélhető csak úgy az akkumulátor. No meg persze autóval sem mindenki rendelkezik.

Éppen ezért egy ideje terjednek az USB porttal ellátott mobilakkumulátorok, amelyek rendszerint a Power Bank nevet viselik. A Power Bank piac kínálata elég tekintélyes már manapság is, most azonban egy újabb termékkel bővült a repertoár, hála az ADATA szakembereinek.

A PV110-es Power Bank a nagyobb kapacitású modellek táborát erősíti, ugyanis akkumulátorai 10400 mAh-s kapacitást biztosítanak, így egy átlagos okostelefont ötször, egy átlagos táblagépet pedig másfélszer tud feltölteni az eszköz. A tervezők arra is odafigyeltek, hogy ne egy, hanem két USB port kerüljön a termékre: az egyik port 2,1 amperes, a másik pedig 1 amperes töltőáramot kínál, így a Power Bank egyszerre akár két eszközt is fel tud tölteni. Ahogy az eszközök feltöltődtek, a Power Bank automatikusan kikapcsol. A Power Bank kapott egy LED-es töltésjelzőt is, amivel könnyedén nyomon követhető, mekkora töltöttség áll még rendelkezésre. A termék energiaforrásként lítium-ion akkumulátorcsomagot használ, méghozzá 18650-es típusút, ami nagyon népszerű manapság. Az egy év garanciával érkező Power Bank 102 x 77 x 21,5 milliméteres mérettel bír, tömege pedig 260 gramm.

A PV110-es modell FCC, CE, BSMI, VCCI, KC, PSE, RCM, EAC és NOM tanúsítványokkal egyaránt rendelkezik, így biztonságosan, stabilan üzemel. Az elektronika persze extra védelmi funkciókat is biztosít, így a Power Bank védett a túlmelegedéssel, a rövidzárlattal, a túlfeszültséggel, a túlzott kisüléssel, illetve a túltöltéssel szemben. A fedélzeten extraként PTC (Power Temperature Coefficient) védelem is lapul, amivel a rendszer képes monitorozni az akkumulátor hőmérsékletét, így képes elkerülni a túlmelegedésből eredő károkat is.

Az ADATA PV110 rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, méghozzá négyféle színben, így titán, arany, rózsaszín vagy kék változatban egyaránt meg lehet majd vásárolni. A listaár a jelenlegi információk szerint 29,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward