Két új szerepjátékon is dolgozik az InXile

Ezen kívül idén egy VR-os shooterük is megjelenik.

Két új szerepjátékon is dolgozik az InXile

Nagyon elfoglalt mostanában az InXile Entertainment, hiszen nem olyan rég jelent meg a Wasteland 3, ami egyelőre elég sikeresnek tűnik, és még idén előállnak a Frostpoint: Proving Grounds című VR-os shooterrel. Ez némileg elüt attól a stílustól, amiről a stúdiót ismerjük, de a rajongóknak nem kell aggódniuk.

Azt InXile vezetője, Brian Fargo elárulta, hogy két nagy szerepjátékon is dolgozik a stúdió amellett, hogy persze támogatni fogják a Wasteland 3-at új tartalmakkal. A két projekt közül az egyik még nagyon-nagyon korai fázisban leledzik, így ennek még biztosan hosszú évek kellenek majd.

Gyanítható, hogy ez utóbbi projekt jóval azután indult be, hogy a Microsoft még 2017-ben felvásárolta a stúdiót. Sőt, valójában már a Wasteland 3 is azért késett hónapokat, mert a Microsoft támogatása (pénze) új lehetőségeket adott a fejlesztőknek, akik így egy jóval nagyobb, kifinomultabb anyaggal állhattak elő.

Mint emlékezetes, maga Brian Fargo már "nyugdíjba" vonult volna a játékiparból, azonban új lendületet adott neki a tény, hogy a Microsoftnak köszönhetően a jövőben jóval erőforrás áll majd rendelkezésükre, és ennek okán több időt is tölthetnek egy-egy játék megvalósításával, így a InXile elővehet olyan álomprojekteket, melyeket eddig forráshiány miatt a fiókban kellett tartani.

Habár a Wasteland 3 még megjelent PS4-re is, azonban azt a felek korábban egyértelművé tették, hogy az InXile jövőbeni játékai már csak PC-re és Xbox-platformokra érkeznek majd.

Arról egyelőre semmilyen információnk nincsen, hogy a két szerepjáték milyen világban, milyen körítéssel érkezhet, mindenesetre biztató, hogy a Wasteland 3 ténylegesen tudott egy nagyot előrelépni az előző részhez képest, így egyelőre legalábbis úgy tűnik, hogy jól működik az InXile és a Microsoft kapcsolata.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap