Két új, robusztus szerver a Dell-től

A Dell új, PowerEdge R300-as és T300-as szervereivel nem kevesebbet ígér, mint minőséget és megbízhatóságot megfizethető áron.

Két új, robusztus szerver a Dell-től

A Dell új, PowerEdge R300-as és T300-as szervereivel nem kevesebbet ígér, mint minőséget és megbízhatóságot megfizethető áron.

Ebben még akár lehet is valami, mivel a két gép valóban vezető teljesítményt nyújt a maga kategóriájában. Mind CPU, mind memória, mind pedig más jellemzők terén is olyan képességekkel rendelkezik, ami előzőleg csak a jóval drágább, nagy cégeknek tervezett modellekben voltak elérhetőek.

A PowerEdger R300-as négymagos Intel Xeon x5460-asz használ, és ezzel 26%-al jobb teljesítményt nyújt, mint a HP DL320, az IBM System X 3250.3-asát pedig 51%-al múlja felül. Nagyjából hasonlóak az arányok a T300-as esetében is, csak ott az első érték 31% (a HO ML310-el összevetve), viszont a második ugyanúgy 51 (az IBM System X 3200.5-höz képest).

Élenjáróak emellett energiahatékonyság tekintetében is, mivel a teljesítmény/watt arányukkal minden jelenleg elérhető vetélytársukat felülmúlják.

Memóriából egész pontosan 24GB-ot kaptak (ami a jelenlegi egyfoglalatos rendszerek háromszorosának felel meg), valamint még olyan "ínyencségeket is", mint a gép bekapcsolt állapotában is cserélhető merevlemezeket és redundáns tápegységeket a működési idő maximalizálása és az adatvesztés kockázatának minimalizálása érdekében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward