Két új Philips monitor PowerSensor technológiával

Az új monitorok energiatakarékosan, remek képminőség mellett üzemelnek, gyártójuk pedig rengeteg újrahasznosított anyagot használt fel készítésükhöz.

Két új Philips monitor PowerSensor technológiával

A Philips két új LCD monitort mutatott be, amelyek mindketten PowerSensor technológiával érkeznek, azaz érzékelik, ha nem ül előttük senki, majd automatikusan csökkentik a kijelző fényerejét annak érdekében, hogy energiát spóroljanak. Ezzel a módszerrel akár 80%-kal csökkenthető a megjelenítő fogyasztása, sőt, élettartama is kitolható.

Az EPEAT GOLD minősítéssel ellátott monitorok közül a 24 hüvelykes példány a 241B4LPYCB, a 27 hüvelykes pedig a 271S4LPYEB típusjelzést kapta – előbbi 249,99 dollárba, utóbbi pedig 349,99 dollárba kerül. Az energiatakarékos monitorok PVC-BFR mentes házzal kerülnek forgalomba, gyártásuknál pedig legalább 65%-ban (24"), illetve 25%-ban (27") újrahasznosított műanyagot használtak. A termékek csomagolása 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, aminek a környezettudatos vásárlók alighanem örülni fognak. A környezettudatosság jegyében áramtalanító kapcsoló is került a 24 hüvelykes modellre, így teljesen kikapcsolható, ha huzamosabb ideig nem használjuk.

Az új monitorok a PowerSensor technológia mellett SmartImage és SmartContrast támogatást is kaptak: előbbi az éppen megjelenő tartalomnak megfelelően optimalizálja a kijelzőt, utóbbi pedig a színek és a háttérvilágítás optimalizálásával gondoskodik a lehető legjobb képminőségről digitális képek, illetve videók megtekintésekor. A betekintési szögek alapján a monitorok TN+Film LCD panelt alkalmaznak, így a képminőség is ennek megfelelően alakul.

Az új monitorok SmartErgoBase állvánnyal kerülnek az üzletek polcaira, így nem csak a kijelző döntésére és elforgatására, hanem magasságának állítására is van lehetőség, sőt, még pivot/portré módba is forgatható a monitor. Az új megjelenítők legfontosabb tulajdonságait a könnyebb áttekinthetőség érdekében az alábbi táblázatban összegeztük.

A Philips legújabb megjelenítői összességében energiatakarékos működést és remek képminőséget garantálnak, az újrahasznosított anyagok használatának köszönhetően pedig még a környezetterhelést is csökkentik.

A termékek rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward