Két új AOC monitor üzleti felhasználóknak

Két új AOC monitor üzleti felhasználóknak

Az AOC európai részlege két új monitort mutatott be, amelyekkel kifejezetten az üzleti szegmens szereplőit kívánja célba venni a cég. A monitorok közül a kisebbik példány 22 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel érkezik és az e2219Ph típusjelzést viseli, míg a második már 24 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel és e2436Pa típusjelzéssel kerül forgalomba. A termékek LED-es háttérvilágítással és TN+Film típusú LCD panellel érkeznek majd. Utóbbinak köszönhetően a vízszintes betekintési szög 170 fokos, a függőleges betekintési szög pedig 160 fokos értéket képvisel, a panel pedig 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes.

A megjelenítők 1000:1 kontrasztaránnyal, 250 cd/m2-es fényerővel, 0,282 milliméteres képpont távolsággal és 5 ms-os válaszidővel büszkélkednek, viszont néhány egyéb tulajdonság tekintetében már eltérnek egymástól.

A 22 hüvelykes e2219Ph 1680 x 1050 pixeles natív felbontást kínál, videó bemenetei között pedig egy D-Sub és egy DVI csatlakozót találunk. Ezzel szemben a 24 hüvelykes e2436Pa esetében már 1920 x 1080 pixeles natív felbontással gazdálkodhatunk, a videó bemenetek között pedig a DVI és a D-Sub portok mellett már egy HDMI csatlakozó is jelen van.

Az újdonságok mindketten tartalmaznak beépített hangszórókat, méghozzá szám szerint kettőt, amelyek egyenként 1W-os terhelhetőséggel bírnak. A beépített állvány -5 fok és +20 fok közötti dönthetőséget, 110 milliméteres tartományon belüli magasságállítást, valamint a pivot mód alkalmazását is lehetővé teszi. A repertoárban ezen kívül VESA 100-as támogatást is találunk, így a monitorok fali állványra, vagy akár tartókonzolra is könnyedén felszerelhetőek. A biztonság érdekében Kensington Security Port is helyet kapott a megjelenítőkön.

Az e2436Pa várhatóan november közepén kerülhet a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 189 euró lesz. Ezzel szemben a 22 hüvelykes e2219Ph majd csak december közepén érkezik, ajánlott végfelhasználói ára pedig 169 euró magasságában helyezkedhet el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward