Két PC-nek ad helyet az FSP érkező házkülönlegessége

A félig nyílt légtérrel rendelkező újdonság edzett üvegből készített lapokat használ, valamint általános dizájnja is igen figyelemfelkeltő.

Két PC-nek ad helyet az FSP érkező házkülönlegessége

Az FPS régi motorosnak számít a tápegységek szegmensében, ám a számítógépházak piacán már nem rendelkezik ennyire sok tapasztalattal, viszont folyamatosan próbál bekerülni a neves márkák közé. Erre utal legfrissebb próbálkozása, a T-Wings 2-in-1 ház, amely egy félig nyitott légterű megoldás lesz. Az edzett üveg oldallapokkal tarkított újdonság, amely számos helyen aranyszínű dizájnelemekkel büszkélkedik, nem csak félig nyitott felépítése miatt lesz különleges, hanem azért is, mert nem egy, hanem rögtön két komplett konfigurációt is fogad. Ez a dizájn több esetben is jól jöhet, például akár a streamereknél, akik egy nagyobb, combosabb PC-t használnak játékra, mellette pedig egy második, szerényebb teljesítményű konfigurációt is bevetnek, ami a streamelés és a kommentek olvasását segíti.

Galéria megnyitása Két USB-A és egy USB-C port biztosan lesz az előlapon a szokásos audió csatlakozók mellett Számukra is jó választás lehet a T-Wings, amely nevét a tetőlapon elhelyezett, szárnyakat formáló edzett üvegből készített lapokról kapta. Az egyelőre nem világos, hogy a két rendszer esetében pontosan mennyi hely, illetve milyen bővítőhelyek állnak rendelkezésre, a koncepció azonban nem új, hiszen már számos nagy és neves gyártó alkotott olyan óriási toronyházakat, amelyekben egy E-ATX, illetve egy Mini-ITX formátumú rendszer egyaránt elfér. Gondoljunk csak a Corsair, illetve a Phanteks megoldásaira.

Az FSP újdonsága igen izgalmas formavilággal érkezhet, már amennyire abból az egyetlen sejtelmes fotóból meg lehet állapítani, amit a gyártó ízelítőképpen kiadott. A félig nyílt légterű házak egyébként viszonylag új trendet képviselnek a piacon, ezek ugyanis az elmúlt évek során szivárogtak be a számítógépházak szegmensébe, és ezen a területen egyelőre nincs is túl nagy tülekedés, hiszen csak néhány gyártó kötelezte el magát úgy igazán a koncepció iránt.

Az FSP terméke a különleges dizájn és a két konfigurációt fogadó felépítés miatt egy igen szokatlan megoldásnak minősül, amire eddig nem igazán volt példa, így a CES 2020 alkalmával egészen biztosan nagy érdeklődés övezheti a gyártó standját. Arról egyelőre nem esett szó, hogy az új számítógépház pontosan mikor jelenik meg kereskedelmi forgalomban, valamint várható ajánlott végfelhasználói árát is homály fedi. A most még ismeretlen részletekről január folyamán egészen biztosan lehull a lepel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap