Két nagyobb frissítést kap a Windows 10 2017 folyamán

A nemrég megjelent Anniversary Update volt az idei utolsó nagy frissítés, de jövőre folytatódik a sorozat, méghozzá két nagyobb frissítőcsomaggal.

Két nagyobb frissítést kap a Windows 10 2017 folyamán

A Microsoft legfrissebb operációs rendszere, a Windows 10 alig egy hete ünnepelhette hivatalos megjelenésének első évfordulóját, majd néhány nappal később, augusztus másodikán a Windows 10 következő nagy frissítése, az Anniversary Update, azaz az Évfordulós Frissítés is megérkezett, amely számos újítással teszi még használhatóbbá a Microsoft aktuális operációs rendszerét, amitől a cég nagyon sokat vár. Noha idén már nem érkezik nagyobb frissítőcsomag a Windows 10-hez, jövőre ismét kapunk funkcióbővítő frissítéseket, ráadásul nem is egyet, hanem rögtön kettőt.

Erről a tényről az Anniversary Update-hez kapcsolódó blogpostban számolt be a Microsoft, amelyben azt állították, a 2017-es év folyamán két nagyobb frissítőcsomagot készítenek a Windows 10-hez. Arról egyelőre nincs információ, hogy ezek a frissítések pontosan milyen új funkciókat és szolgáltatásokat hoznak, de a Windows Central értesülései alapján már sejthető, milyen kódnevek alatt futnak. Az első frissítőcsomag a Redstone 2 nevet viselheti, érkezésére pedig 2017 első felében számíthatunk, míg a második csomag a Redstone 3 kódnevet kapja és valamikor az év második felében jelenik meg. A Redstone 2 esetében nincs kizárva, hogy megjelenését úgy időzítik, hogy az új Surface Pro és Surface Book noteszgépekkel egy időben léphessen piacra.

A Redstone 2 fejlesztése egyébként már gőzerővel zajlik, és az újításokból hamarosan a Windows Insider Program résztvevői is ízelítőt kaphatnak, hogy tesztelhessék az újításokat, visszajelzéseikkel pedig segíthessék a szoftver tökéletesítését.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward