Két Disney Blu-ray film egy áráért

A Disney most minden egyes megvásárolt Blu-ray filmje mellé ad egy másikat ingyen, ajándékba.

Két Disney Blu-ray film egy áráért

A Disney most minden egyes megvásárolt Blu-ray filmje mellé ad egy másikat ingyen, ajándékba.

A Blu-ray formátum bástyájának tekinthető Disney egy különleges promóciót indított a nagyfelbontású filmjei között. Azok, akik megvásárolnak egy Disney filmet Blu-ray lemezen, választhatnak egy másikat teljesen ingyen.

A promócióban számos film vesz részt, többek között a két Karib-tenger kalózai, az Apocalypto, A tökéletes trükk, a Deja Vu és a Híd Terabithia Földjére. Az egyet-fizet-kettőt-kap akció az Amazon.com oldalán már működik, illetve számos hagyományos boltban is él már.

"Azt gondoljuk, hogyha a Blu-ray továbbra is teret nyer a HD DVD kárára, akkor az eladók kénytelenek lesznek dönteni, ugyanis a boltok szűk polcai miatt mindkét formátum nem kerülhet egyszerre terítékre. Amikor ez megtörténik, a Blu-ray előnye egyre tovább fog nőni." - közölte a Walt Disney Company elnöke, Bob Iger.

A promóció a népszerűsítés mellett még más célt is szolgálhat, például figyelemelterelést, ugyanis a kedden HD DVD-n kiadott Transformers film minden bizonnyal nagy népszerűségre tehet szert. A film a HD DVD formátum egyik zászlóshajójának tekinthető, ugyanis a Paramount végleg elkötelezte magát a pirosdobozos kiadások mellett.

A High-Def Digest értesülései alapján az akció a készlet erejéig fog tartani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward