Kész az AC Freezer 7 Pro második revíziója

A minőségi hűtési megoldásairól ismert Arctic Cooling mérnökei most egy friss processzorhűtőt mutattak be, amely tulajdonképpen a jól ismert Freezer 7 Pro egy továbbfejlesztet kiadása, amely Freezer 7 Pro Rev. 2 típusjelzéssel büszkélkedik.

Kész az AC Freezer 7 Pro második revíziója

A minőségi hűtési megoldásairól ismert Arctic Cooling mérnökei most egy friss processzorhűtőt mutattak be, amely tulajdonképpen a jól ismert Freezer 7 Pro egy továbbfejlesztett kiadása, amely Freezer 7 Pro Rev. 2 típusjelzéssel büszkélkedik.

A terméket a gyártó legfontosabb újításként ellátta LGA-1156 kompatibilitással is, így a processzorhűtő a szeptember elején megjelenő négymagos Lynnfield processzorokhoz is zökkenőmentesen használható lesz. Az újdonság egyébként 104 x 58 x 126,5 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig 520 gramm. A processzorral érintkező talpazat rézből készült, itt összesen három darab réz heat pipe fut át, amelyek a processzor által termelt hőt a 42 darab alumínium lamellából álló hűtőbordához továbbítják. A lamellákról egy 92 mm-es átmérőjű, folyadékcsapágyas ventilátor távolítja el a meleget, fordulatszáma pedig 900 és 2500 között ingadozik, terheléstől függően.

Az új Freezer MX-2-es hővezető pasztával érkezik, amely javítja a hűtő talpazata és a processzor felülete között a hőátadást. A processzorhűtő egyébként egy univerzális darab, ugyanis használhatjuk LGA775/1156 és 1366-os Intel és Socket939/AM2/AM2+-os és AM3-as AMD processzorokhoz egyaránt. A termékre a gyártó hat év garanciát vállal. A Freezer 7 Pro Rev. 2-es modell az elkövetkező hetek folyamán kerülhet forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára az USA-ban 28,9 dollár, míg Európában 20,9 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward