Kész a Radeon Software Crimson Edition 16.8.2-es kiadása

A hibajavítások mellett a No Mans Sky és a Paragon bétája mellé is érkezett néhány optimalizáció, hogy jobban fussanak a szóban forgó játékok.

Kész a Radeon Software Crimson Edition 16.8.2-es kiadása

Az AMD szoftverfejlesztői elkészültek a legújabb Radeon Software Crimson Edition sorozatú eszközillesztő szoftverrel, amely Radeon HD 7700/7700M sorozatú asztali és mobil videokártyáktól felfelé minden újabb modellt támogat.

A béta státuszú eszközillesztő több apró, de fontos újítással érkezik. Az első az, hogy támogatást is optimalizációkat kínál a sokak által várva várt No Man’s Sky című játékhoz, ami az előzetes tapasztalatok alapján igen-igen sok sebből vérzik (bugos). Szintén fontos, hogy az új kiadás tartalmaz optimalizációkat a Paragon bétájához is, így az említett két címhez mindenképpen érdemes lehet telepíteni.

Az optimalizációk mellett a hibajavításokra is jutott idejük a fejlesztőknek, igaz, most a szokásosnál egy picit rövidebb lett a kijavított bugok listája:

– Overwatch alatt esetlegesen alkalmazás-összeomlás jelentkezhetett a Hero Gallery böngészésekor

– Üresjáratban a FreeSync támogatással rendelkező, és a technológiát aktívan használó kijelzők esetében képvillódzás jelentkezhetett

– Kis számban előfordult a Windows 10 Anniversary Edition kiadását használó rendszereknél, hogy telepítés közben problémák merültek fel, amennyiben a Secure Boot funkció engedélyezve volt

A Radeon Software Crimson Edition 16.8.2 béta innen tölthető le Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekhez, természetesen 32- és 64-bites kiadásban egyaránt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward