Kényelmi újítással jön a Netflix app

Kényelmi újítással jön a Netflix app

A Netflix alkalmazása már 2016 óta lehetőséget biztosít az okostelefonokon és a táblagépeken arra, hogy a felhasználók letölthessék a sorozataik epizódjait, most pedig ezt a funkciót fejlesztette tovább a vállalat. A Smart Downloads névre keresztelt opció révén a szoftverben be lehet majd állítani, hogy magától menedzselje a részeket, és így soha ne kelljen a szerkezet tulajdonosának például azzal foglalkoznia, hogy folyamatosan törölgesse a régi sorozatepizódokat.

Az intelligens letöltésnek köszönhetően mindig kéznél lesznek a kedvenc sorozataink legújabb részei. Azokat az epizódokat pedig magától törölni fogja a Netflix applikáció, amelyeket már korábban megnézett a felhasználó, de fontos, hogy erre csak akkor kerít sort a kliens, ha már van újabb megtekinteni való tartalom. A Smart Downloads minden esetben jól jöhet, hiszen tényleg sokszor hajlamosak a felhasználók megfeledkezni a tárhelyük karbantartásáról. Főleg azok örülhetnek ennek, akiknek a készüléke nem biztosít memóriakártyás bővítési lehetőséget (vagy hibrid Dual-SIM támogatással szolgál, és foglalt a microSD helye), és mondjuk csak 16 GB a tárhely.

Galéria megnyitása

A Smart Downloads odafigyel arra, hogy a felhasználó mobilinternetes adatkerete se bánja a letöltéseket. Kizárólag olyankor fogja lementeni egy-egy sorozat újonnan megjelenő részét az applikáció, amikor a mobil vagy tablet éppen Wi-Fi hálózathoz kapcsolódik. Amennyiben valaki nem tart igényt a Smart Downloads kényelmi funkcióra, akkor ezt pillanatok alatt kikapcsolhatja a program beállításaiban. Ettől kezdve a Netflix megtartja a korábban letöltött részeket, és később bármikor visszanézheti ezeket az epizódokat is a felhasználó a kézi készülékén.

Az újdonság az androidos alkalmazásban debütált, de a Netflix szakemberei már dolgoznak azon, hogy az iOS esetében is biztosított legyen a funkció. A tervek szerint még idén megjelenik majd a Smart Downloads az iPhone-okon és az iPadeken is.

Netflix: Android | iOS

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward