Kényelmes mikrofonos fejhallgató a Thermaltake-től

A VERTO headset asztali számítógépekkel és mobileszközökkel egyaránt kompatibilis.

Kényelmes mikrofonos fejhallgató a Thermaltake-től

A Thermaltake gamer részlege, a Tt eSPORTS egy újabb headsettel rukkolt elő. A VERTO névre keresztelt újdonság tervezésénél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy kényelmes legyen, hosszabb időre se legyen rossz viselni.

A füles állítható fejpántot kapott, a hangszórók elé pedig puha, bőrborítású párnázást helyeztek. A kiegyensúlyozott hangzást kínáló újdonság remekül visszaadja a mélyhangokat is, ami nem csak játék, hanem filmnézés alkalmával is jól jöhet. A szögletes házban helyet foglaló hangszórók egyenként 40 milliméteres átmérővel bírnak és neodímium mágnessel rendelkeznek.

A hangszórók a 10 Hz és 22 kHz közötti frekvenciatartományt fedik le, érzékenységük pedig 98 dB-es értéket képvisel (1 kHz-nél). A 32 ohmos impedanciával rendelkező sztereó fejhallgató mindenirányú mikrofont kapott, ami egy hajlítható, forgatható száron helyezkedik el, impedanciája pedig 2200 ohm.

Az új mikrofonos fejhallgató 3 méteres kábellel érkezik, ez lecsatolható a fejhallgatóról (tehát cserélhető is), a hangszórók pedig behajthatóak, így a szállítás egyszerűbb. A vezetékre természetesen távirányítót is szereltek, amivel a mikrofon ki- és bekapcsolására, valamint a fejhallgató hangerejének szabályzására van mód. Az újdonsághoz kétféle kábel jár, így nem csak asztali számítógépekkel, hanem mobileszközökkel is gond nélkül használhatjuk.

A VERTO headset elsőként az Amerikai Egyesült Államok, illetve Tajvan területén lesz elérhető, még ebben a hónapban, az ára pedig 79,99 dollár lesz. A termék globális rajtjára még egy kicsit várni kell.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward