Keleti kényelem Logitech-módra

A cég felmérései szerint az otthoni laptopfelhasználók 60%-a a kanapéja kényelmébe helyezkedve használja a gépét, 36% az ágyon, a maradék pedig a padlón ülve vagy fekve. Mindama pozitúrákkal azonban, amelyek keretében az ember valamilyen formában saját magán helyezi el a laptopot, kényelmi- és hő-problémák támadnak - erre pedig megoldás kell.

Keleti kényelem Logitech-módra

A cég felmérései szerint azon otthoni laptopfelhasználóknak, akik nem asztalra teszik notebookjukat 60%-a a kanapéja kényelmébe helyezkedve használja a gépét, 36%-a az ágyon, a maradék pedig a padlón ülve vagy fekve. Mindama pozitúrákkal azonban, amelyek keretében az ember valamilyen formában saját magán helyezi el a laptopot, kényelmi- és hő-problémák támadnak - erre pedig megoldás kell.

Meg is oldották, nevezetesen a Lapdesk névre hallgató, egyébként rendkívül szép és stílusos alkotásukkal. Amint az a fentiekből is kiderülhetett, ez két fő jellegzetességgel rendelkezik: komfortosabbá teszi a gép használatát, miközben véd a melegtől is.

Ez utóbbit négyrétegű hőszigeteléssel és fokozottabb légáramlás biztosításával valósították meg (úgy alakították ki, hogy csak négy ponton érintkezzen bármely testfelületünkkel, amelyre csak elhelyezzük, így köztük szabadon áramolhat a levegő), míg az előbbit az alsó párnázással (amelynek köszönhetően el is lazíthatja az ember a lábát, mivel már nem kell görcsösen összezárni őket a gép stabilan tartása érdekében), valamint a gép 12 fokos szögben való megemelésével (ami pedig a kezek és a nyak kellemesen lazán tartását teszi lehetővé).

Arról pedig, hogy helyben is maradjon a gép a felső felületen, egyszerűen úgy gondoskodtak, hogy a nevezett felületet csúszásmentessé tették.

A Lapdesk Európában várhatóan januártól lesz kapható, $40-nak megfelelő értékben, ami egy picit talán sok lehet, de ha figyelembe vesszük, hogy végső soron egy - remélhetőleg - hosszú távon használható, és a kényelmi faktort nagymértékben fokozó eszközről van szó, akkor talán már mégsem tűnik olyan nagynak ez az összeg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward