Kelendőek az okostelefonok

Kelendőek az okostelefonok

- Változik az elmúlt évhez képest a vásárlók okostelefonok iránti érdeklődése?

- Az okostelefonok iránti igény a Vodafone többi piacához hasonlóan Magyarországon is megjelent az elmúlt időszakban, annak ellenére, hogy ezek a magasabb árkategóriába tartozó készülékek. Ha a ma kapható okostelefonokat összehasonlítjuk az egy évvel ezelőttiekkel, kedvező változást látunk. A készülékportfólió jelentősen kibővült több gyártó kínálatában, sőt a középső árkategóriában is megfelelő választékot találunk ma már.

- Melyik gyártó készülékei iránt a legnagyobb az érdeklődés most?

- Azt látjuk, hogy a piaci kereslet jelenleg az Android operációs rendszerű készülékek iránt a legnagyobb, így erre különösen nagy hangsúlyt fektetünk portfóliónk kialakításakor.

- Kik vásárolnak ma okostelefont, és mire használják?

- Az első okostelefon-használók nálunk az internetet számítógépen rendszeresen használók közül kerültek ki, s eleinte ugyanazokat a szolgáltatásokat, alkalmazásokat veszik igénybe, főként az interneten elérhető tartalmakat.

- Milyen szempontok alapján válogatja ki a Vodafone azokat a telefonokat, okostelefonokat, amelyeket kizárólagosan forgalmaz Magyarországon?

- A piaci igényeknek megfelelően alakítjuk ki a készülékkínálatunkat, amelyet negyedévente felülvizsgálunk annak érdekében, hogy folyamatosan a legfrissebb modelleket kínáljuk ügyfeleinknek. A normál készülékek mellett az okostelefonok terén is szeretnénk, ha minden ügyfelünk megtalálná a neki leginkább tetszőt, legyen az meglévő vagy új ügyfél, ezért különböző operációs rendszerekkel működő telefonokat kínálunk e szegmensben; mint például Android, Windows Mobile, Symbian, vagy a készülékgyártók saját operációs rendszerei (lásd a táblázatot).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward