Kékben is elérhető lesz a Prolimatech Megahalems Rev. B

Az új processzorhűtő szín tekintetében remekül passzol a Gigabyte egyes alaplapjaihoz.

Kékben is elérhető lesz a Prolimatech Megahalems Rev. B

A szóban forgó processzorhűtő már bizonyára sokak számára ismerős lehet, hiszen régóta megtalálható kereskedelmi forgalomban. A felsőkategóriás processzorhűtő rozsdamentes acél hűtőbordáinak többsége kékben pompázik – ez a kék árnyalat remekül passzol a Gigabyte olcsóbb alaplapjainál alkalmazott kék árnyalatokhoz.

A 88 darab, rozsdamentes acélból készült hűtőborda esetében csak a hűtő tetején lévő példányok kaptak krómbevonatot, a többiek kékben pompáznak. A két hűtőtömbből álló processzorhűtő összesen hat darab, egyenként 6 milliméteres átmérőjű, rézből készült hőcsövet alkalmaz, amelyek réz talpazaton keresztül veszik fel az adott processzor által termelt hőt. Mind a hőcsövek mind pedig a talpazat nikkel bevonatot kapott.

A nagyméretű processzorhűtő az eredeti Megahalems Rev. B modellhez hasonlóan támogatja az összes modern Intel processzorfoglalatot, így például akár LGA-2011-es processzorok hűtésére is hatékonyan bevethetjük. A 790 grammos tömegű, 130 x 74 x 158,7 milliméteres mérettel rendelkező újdonságra akár két darab 120 milliméteres átmérőjű rendszerhűtő ventilátort is szerelhetünk – ebben a mellékelt rögzítők lesznek segítségünkre.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az újdonság pontosan mennyibe kerül majd, de az eredeti, 70 dollárba kerülő Megahalems Rev. B modellnél maximum néhány dollárral lehet majd drágább.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward