Kedvező árú moduláris tápegységek a Corsairtől

A Corsair ezúttal  kifejezetten jó árakon érkező moduláris tápegységekkel rukkolt elő, amelyek a CX sorozatban kapnak helyet.

Kedvező árú moduláris tápegységek a Corsairtől

A legfrissebb CX sorozatú tápegységek viszonylag kedvező áron érkeznek ugyan, ám mégsem normál, fix kábelezéssel, hanem moduláris felépítéssel rendelkeznek, ami jó hír, hiszen így megelőzhető a kábeldzsungel kialakulása. Az újdonságok esetében persze csak félig moduláris felépítésről beszélhetünk, ugyanis az ATX tápcsatlakozó, illetve a +12V-os CPU tápcsatlakozó fixre szerelve érkezik. A termékek a korábbi, fix kábelezéssel rendelkező CX sorozatú tápegységekkel megegyező tulajdonságokkal érkeznek, leszámítva a lecsatolható kábeleiket.

A fekete házzal büszkélkedő újdonságok 80 Plus Bronze minősítést kaptak, ami annyit jelent, hogy tipikus, 50% körüli terhelés alkalmával akár 85%-os hatásfok elérésre is képesek.

Az aktív PFC támogatással érkező tápegységek automatikusan alkalmazkodnak a rendelkezésre álló váltakozó áramú elektromos hálózathoz: az újdonságok a 90V és 264V közötti tartományban fogadják a bejövő feszültséget.

A friss tápegységek egy nagyméretű, halk ventilátort alkalmaznak, amely 50% körüli terhelésig 18 dB(A) körüli zajszint mellett üzemel, így szinte alig hallani, hogy pörög. Maga a ventilátor egyébként hőmérséklet-vezérelt fordulatszám-szabályzással üzemel.

Az alábbi táblázat a termékek tápcsatlakozóinak számáról ad tájékoztatást.

Az ATX12V 2.3-as és EPS12V 2.91-es szabványok támogatásával érkező újdonságok többféle védelemmel is rendelkeznek, ami a túlárammal, a túlfeszültséggel, az alacsony feszültséggel, a túlterheléssel, a rövidzárral és a túlmelegedéssel szemben egyaránt megvédi őket.

A friss tápegységek három év garanciával kerülnek az üzletek polcaira. A 430 wattos modell 60 dollárba, az 500 wattos modell 80 dollárba, a 600 wattos példány 85 dollárba a 750 wattos csúcsmodell pedig 100 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward