Kedvező árú 120Hz-es NEC megjelenítők

A NEC új, nagy képátlójú LCD kijelzőket mutatott be, amelyek 120Hz-es képfrissítési ráta mellett dolgoznak. A friss megjelenítők a gyártó E Series névre keresztelt sorozatában kapnak helyet, amelyben belépő szintű nagyképernyős megjelenítők vannak jelen. A család most két új taggal bővül: az egyik modell egy 46 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező egység, amely az E461-es típusjelzést kapta, míg társa, aki E551-es néven kerül forgalomba, 56 hüvelykes képátlóval áll a felhasználók rendelkezésére.

Kedvező árú 120Hz-es NEC megjelenítők

A NEC új, nagy képátlójú LCD kijelzőket mutatott be, amelyek 120Hz-es képfrissítési ráta mellett dolgoznak. A friss megjelenítők a gyártó E Series névre keresztelt sorozatában kapnak helyet, amelyben belépő szintű nagyképernyős megjelenítők vannak jelen. A család most két új taggal bővül: az egyik modell egy 46 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező egység, amely az E461-es típusjelzést kapta, míg társa, aki E551-es néven kerül forgalomba, és 56 hüvelykes képátlóval áll a felhasználók rendelkezésére.

Az újdonságokat a vállalat közösségi felhasználásra szánja, azaz ilyen monitorokkal várószobákban, konferenciákon és a különböző üzletek kirakataiban találkozhatunk majd. A kijelzők Full HD, vagyis 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett dolgoznak, kontrasztarányuk pedig 5000:1 értéket képvisel. A termékek tulajdonképpen klasszikus LCD televízióként is tökéletesen helytállnak, ugyanis ATSC/NTSC/QAM szabványú analóg és digitális TV adások vételére képes TV tuner is helyet kapott bennük. A méretükhöz képest vékony profillal rendelkező újdonságok 12W-os hangszórókkal érkeznek, amelyek sztereó hangzást biztosítanak. Az egységek négy darab HDMI, egy analóg RGB, egy kompozit és egy S-Videó bemenettel büszkélkednek. A termékek USB porton keresztül JPEG fotók megtekintésére is lehetőséget adnak, sőt, az adattárolón található fotókból „diavetítés” (slideshow) is készíthető. A megjelenítők levehető állvánnyal rendelkeznek és természetesen falra is szerelhetőek a VESA támogatásnak köszönhetően. Érdekesség, hogy a kategóriájukban költséghatékonynak mondható megjelenítők fogyasztás tekintetében is versenyképesek: a 46 hüvelykes modell átlagosan 210W-ot, míg 55 hüvelykes társa átlagosan 240W-ot fogyaszt.

A friss megjelenítők a gyártó közleménye szerint augusztus folyamán válnak elérhetővé: az E461-es modell 999 dollárba, míg E551-es társa 1499 dollárba fog kerülni. A monitorokra egy év professzionális szintű NEC garancia jár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward