Kaveri APU fotó – egyes modellekhez Battlefield 4 jár

Az AMD a jelek szerint vonzó akcióval várja majd a Kaveri APU-k vásárlóit.

Kaveri APU fotó – egyes modellekhez Battlefield 4 jár

A Kaveri APU egységek rajtja már meglehetősen közel van: a korábbi információk alapján a következő év januárjában indulhatnak hódító útjukra az AMD legújabb APU egységeinek asztali kiadásai. Nem meglepő hát, hogy egyre több fotó és információ lát napvilágot az újdonságokkal kapcsolatban – most például a Hemitage Akihabara virtuális hasábjain bukkantunk néhány érdekességre.

A szóban forgó weboldalon megjelent egy A10-7800-as sorozatú, egészen pontosan egy A10-7850K típusú Kaveri APU fotója, de emellett egy CPU-Z és egy GPU-Z screenshotot is közzétettek a lap munkatársai.

Az új központi egység tesztelése a jelek szerint már javában zajlik, igaz, a teszteredmények egyelőre nem publikusak, mindössze egy CineBench R15 screenshot szivárgott ki. A tesztben az új Kaveri APU 88 pontot kapott.

Ennél érdekesebb az az információ, hogy az AMD egy meglehetősen vonzó akcióval várja majd a Kaveri APU egységek vásárlóit: egyes modellekhez jár majd egy kupon, amely a Battlefield 4 teljes verziós kiadásának letöltésére jogosít. Hasonló akció a Radeon R9 290-es videokártyák esetében már érvényben van, de processzorfronton eddig ilyesmire még nem igazán volt példa.

Hogy mely Kaveri APU egységekhez jár Battlefield 4 kupon? A jelenlegi információk szerint a fenti fotón szereplő A10-7850K-hoz, illetve az A10-7700K-hoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward