Kate Moss és Doherty drogtúrája

Pete Dohertyt lefényképezték, ahogy belőtte magát kokainnal, mikor Kate Moss-szal nyaralt Tájföldön

Kate Moss és Doherty drogtúrája

Pete Dohertyt lefényképezték, ahogy belőtte magát kokainnal, amikor Kate Moss-szal nyaralt Tájföldön. A zavarodott Babyshambles-frontember fényképeit, amelyeken egy fecskendőkkel, kanalakkal, amerikai és thai bankjegyekkel teli ágyon ül, a brit The Sun napilap közölte le.

Az egyik képen éppen egy fecskendőt ellenőriz, a másikon pedig belövi magát valami anyaggal, ami feltehetően kokain. Egy másik fényképen a 27 éves Pete mobiltelefonon beszél a feltehetőleg ideges Kate-tel, aki arról faggatja, hol volt és mit csinált.

A fényképeket állítólag egy videóból vágták ki, amelyet két nappal azután vettek fel, hogy Pete és Kate buddhista ceremónián vettek részt újévi, Phuket szigetén eltöltött nyaralásuk során.

Az ausztrál hátizsákos turista, a 21 éves Jess Lea elmondta, hogy felhívta szobájába Pete-et, hogy két másik női szobatársával bulizzanak. Pete igent mondott, és Lea állítása szerint legalább három alkalommal lőtte be magát kokainnal hajnali fél kettő és négy óra között. Lea elmondta, hogy megkérdezte Pete-t, igazak-e az ő és Kate házasságáról szóló híresztelések. A lány arról számolt be a The Sun lapnak, hogy Pete azt mondta, "nem, ő túlságosan paranoid. Szeretem őt, de akkor sem venném el, ha ő lenne az egyetlen ember a Földön.” Pete ezután megkérdezte Lea-tól hogy használhatja-e a mobilját hogy felhívja rajta Kate-et. Lea ezt mesélte: „Pete folyton azt magyarázta, hogy Kate paranoiás, és tudni akarja, hol van, és kik azok a lányok, akikkel együtt van. Ő pedig folyton azt mondogatta neki, hogy nincsenek ott semmiféle lányok.”

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward