Kártyaleolvasó, adattároló és mobiltöltő - egyben

Egyszerű és praktikus kis eszköz, ami három fontos funkciót tesz egyszerre elérhetővé és könnyen kezelhetővé.

Kártyaleolvasó, adattároló és mobiltöltő - egyben

Mindent egybevetve, elég sok módszer áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy biztonsági másolatot készítsünk a mobilunkban tárolt fontosabb adatokról, így elsősorban természetesen a nevekről és elérhetőségekről - azonban egészen meglepő, hogy mindeddig váratott magára annak az egyszerű és praktikus ötletnek a kivitelezése, hogy ezt a funkciót esetleg érdemes lenne az akkutöltő egységgel kombinálni.

A Longshow-nak köszönhetően most már ez a megoldás is valóra vált - és hogy az eszköznek még több hasznát vehessük, felszerelték még egy SD/MMC kártyaleolvasóval is, ami sokszor szintén jó, ha van. Plusz további előnye (alternatív felhasználási módja), hogy hordozható pótakkumulátorként is alkalmazható. A nagyobb mobilmárkák mindegyikével kompatibilis, az említett pótakku funkciót pedig a legtöbb digitális fényképezőgépnél és hasonló eszközöknél is el tudja látni.

Láthatólag tehát amilyen egyszerű, annyira nagyszerű és hasznos lehet. A neve pedig, bár nem túl fantáziadús, mégis tökéletesen illik rá: "Data-backup mobile phone charger" - vagyis "Adattároló mobiltöltő". Ellenértéke $30.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward