Kapható az Antec P280-as számítógépháza

Kapható az Antec P280-as számítógépháza

Az Antec Performance One sorozata egy új taggal bővült, ami ezúttal nem más, mint a P280-as modell. Az új, közepes torony formátumú számítógépház a gyártótól már megszokott minőséget képviseli, így sem felszereltségben, sem pedig anyagminőségben nem lehet rá panasz. Nézzük is, mire számíthatunk az újdonsággal kapcsolatban.

A ház 526 x 231 x 562 milliméteres mérettel érkezik, súlya pedig nem kevesebb, mint 10,2 kilogramm. A kuckó belsejében a mini-iTX, micro-ATX és normál ATX formátummal rendelkező alaplapok mellett az XL-ATX formátumú példányok is elférnek. Az alaplapi tálcán egy nagyméretű szerelőablakot helyeztek el a gyártó mérnökei annak érdekében, hogy egy-egy processzorcsere vagy processzorhűtő csere alkalmával ne kelljen az alaplapot kiszerelni a házból. Ha már a processzornál tartunk: CPU hűtőből maximum 170 milliméter magas példányokat használhatunk. A videokártyák számára 330 milliméternyi hely áll rendelkezésre, PCI bővítőhelyekből pedig nem kevesebb, mint kilencet kapunk. A gyártó állítása szerint a termék ideálisan használható négy videokártyából álló csúcskonfigurációk építéséhez is.

A tápegység nélkül érkező újdonság három darab 5,25 hüvelykes külső, 6 darab 3,5 hüvelykes belső és két darab 2,5 hüvelykes belső bővítőhelyet kínál. A 3,5 colos egységek számára fenntartott helyekre akár 2,5 colos adattárolókat is beszerelhetünk. A gyártó mérnökei természetesen a kábelmenedzsmentre is gondoltak: az alaplaptálca mögött 30 milliméter széles hely áll a kábelek rendelkezésére, így nem csak esztétikus, de jól is szellőző konfigurációt építhetünk. A termék egyébként összesen hat darab kábel-elvezető kivágást kínál, amelyek közül négy speciális gumilapokat is alkalmaz a kábelek védelme érdekében. Maga a ház zajszigetelő acél és polikarbonát panelekből épül fel, háromrétegű előlapi ajtót alkalmaz és a merevlemezek rögzítéséhez gumírozott furatokat kínál – egyszóval tehát minden adott ahhoz, hogy konfigurációnk a lehető leghalkabban üzemeljen.

A megfelelő szellőzésről három légkeverő gondoskodik: két 120 milliméteres átmérőjű példány a ház tetején, egy pedig a ház hátulján foglal helyet. A ház elején két darab 120 milliméteres légkeverő számára van hely, de a ház belsejében további két darab 120 milliméteres ventilátort is elhelyezhetünk. A légkeverők esetében pozitívum, hogy a tápelosztó – Fan Power Hub – segítségével négy darab háromtűs csatlakozóval ellátott ventilátort is ráaggathatunk egyetlen MOLEX tápcsatlakozóra. A tápegységnél és az előlapi ventilátorok helyénél könnyedén kivehető szűrőket találunk.

A ház tetszetős, letisztult dizájnnal érkezik. Az előlapi portok között két darab USB 3.0-s és két darab USB 2.0-s csatlakozót találunk, és rajtuk kívül a szokásos audió portok is jelen vannak a kínálatban.

Az Antec P280 ebben a hónapban kerül az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 120 angol font magasságában fog elhelyezkedni. A termékkel kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward