K sorozatú, GeForce 600M alapú ASUS noteszgépek

Az ASUS három új, „K” sorozatban helyet foglaló noteszgépet tett elérhetőé kishazánkban, amelyek mindhárman az Nvidia nemrégiben bemutatott GeForce 600M sorozatú videokártyáinak egyikét-másikát alkalmazzák. A „K” sorozat tagjai ergonomikus, minőségi felépítéssel és ötletes technológiákkal érkeznek, amelyek mind-mind segítenek a felhasználói élmény szintjének emelésében.

K sorozatú, GeForce 600M alapú ASUS noteszgépek

Az ASUS három új, „K” sorozatban helyet foglaló noteszgépet tett elérhetőé hazánkban, amelyek mindhárman az Nvidia nemrégiben bemutatott GeForce 600M sorozatú videokártyáinak egyikét-másikát alkalmazzák. A „K” sorozat tagjai ergonomikus, minőségi felépítéssel és ötletes technológiákkal érkeznek, amelyek mind-mind segítenek a felhasználói élmény szintjének emelésében.

Az új, SD sorozatú noteszgépek az SV és SJ modellekhez hasonlóan több színben, fém fedlappal érkeznek. A konfigurációkat a szürke és a barna mellett immár kék, piros, rózsaszín és fehér színben is elérhetik a vásárlók, így a notebook jobban igazodhat az adott felhasználó ízléséhez, ezáltal mind a noteszgép, mind pedig tulajdonosa kiemelkedhet a tömegből. A notebookok mindegyike Core i3-as, Core i5-ös, Core i7-es vagy Pentium Dual Core processzorral érkezhet, és mindannyian az Intel HM65 Express mobil lapkakészletére támaszkodnak. A K43SD 14 colos, a K53SD 15,6 colos, a K73SM pedig 17,3 colos képátlójú LCD kijelzővel érkezik. Az egyes konfigurációk specifikációival kapcsolatban az alábbi táblázat ad bővebb tájékoztatást.

Mindegyik termék „sziget” típusú billentyűzettel rendelkezik, ami hosszabb távon is kényelmes, hatékony gépelést biztosít. Az érintőpad a Palm Proof technológiának köszönhetően véletlen érintésekre – például csuklónk érintésére – nem reagál, így elkerülhetőek a zavaró kurzor ugrások, amelyek kizökkenthetnek a munkából, illetve a kikapcsolódásból. A csuklótámasz kellemes hőmérsékletéről az IceCool technológia gondoskodik, ami megakadályozza, hogy a csuklótámasz felülete zavaróan felmelegedjen. Az energiatakarékos működésért a Power4Gear technológia felel, ami nem csak energiatakarékos működést, de a kevésbé melegedő alkatrészek miatt hosszabb élettartamot is kínál a noteszgép számára.

A két év garanciával rendelkező, GeForce 600M sorozatú mobil videokártyával ellátott „K” sorozatú ASUS noteszgépek már elérhetőek kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward