Júniusban jönnek a Trinity-hez való FM2-es alaplapok?

A Llano APU egységek utódjául szolgáló Trinity APU-k nyáron jelennek meg és rengeteg újítást hoznak, amelyek között gyorsabb processzormagokat és az eddigieknél is ütőképesebb GPU-kat találunk. A Trinity APU egységekkel kapcsolatban már több pletyka is érkezett az elmúlt hetek folyamán, most azonban itt van egy újabb, amely arról számol be, hogy nagyjából mikor érkeznek az újdonságok és a hozzájuk tartozó alaplapok.

Júniusban jönnek a Trinity-hez való FM2-es alaplapok?

A Llano APU egységek utódjául szolgáló Trinity APU-k nyáron jelennek meg és rengeteg újítást hoznak, amelyek között gyorsabb processzormagokat és az eddigieknél is ütőképesebb GPU-kat találunk. A Trinity APU egységekkel kapcsolatban már több pletyka is érkezett az elmúlt hetek folyamán, most azonban itt van egy újabb, amely arról számol be, hogy nagyjából mikor érkeznek meg az újdonságok és a hozzájuk tartozó alaplapok.

A jelek szerint a Trinity központi egységek valamikor az idei év második negyedévének végén, illetve a harmadik negyedév elején érkezhetnek, azaz megjelenésükre júniusban, vagy júliusban számíthatunk – ennél konkrétabb információ egyelőre nem áll rendelkezésre. A ComputerBase.de munkatársai a jelenleg is zajló CeBIT alkalmával több alaplapgyártó cég  képviselőivel is beszélgettek, akik egybehangzóan állították, hogy az FM2-es processzorfoglalattal ellátott alaplapok júniusban jelennek meg.

Galéria megnyitása

Hogy miért FM2? Nos, azért, mert a Llano APU egységekkel szemben a Trinity APU egységek új tokozással érkeznek, így azok a Socket FM1-es alaplapokban nem lesznek használhatóak – mind ahogy a Llano APU-k sem a Socket FM2-es alaplapokban.

A szóban forgó alaplapok az AMD A85-ös lapkakészletére alapoznak majd, pontosabban az A85-ös FCH chip köré épülnek. Ez utóbbi chipről egyelőre túl sok információ nem áll rendelkezésre, attól eltekintve, hogy az újdonág natív USB 3.0-s vezérlője már megkapta az USB-IF jóváhagyását.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap