Júniusban érkezik a Windows 8 Release Preview

Már nem kell sokat várni a Release Preview kiadás érkezésére.

Júniusban érkezik a Windows 8 Release Preview

A Microsoft a Developer Preview és a Consumer Preview kiadások után hamarosan a Windows 8 Release Preview változatát is elérhetővé teszi a nagyközönség számára. A tényt a vállalat illetékesei jelentették be a Building Windows 8 hivatalos twitter csatornáján keresztül – a bejelentésből az is kiderül, hogy a fent említet Release Preview június elején, egészen pontosan június első hetében debütál.

Hogy mit várhatunk az újabb Windows 8 bemutató kiadástól? Nos, ezt a Microsoft konkrétan nem árulta el, de a kiadás nevéből sejthetjük, hogy ez a változat már nagyon közel áll majd ahhoz a verzióhoz, amely október közepén a boltok polcaira kerül.

A fentieket a korábbi gyakorlatból következnek: a Windows 7 RC változata 2009 májusában vált elérhetővé, majd a szoftvert július végén már ki is adták gyártásra, végül 2009 októberében hivatalosan is megjelent. Amennyiben helyesek a korábbi pletykák, amelyek október közepe utáni megjelenésről pletykálnak a Windows 8 esetében, úgy a Windows 8-nál is a fentiekhez hasonló menetrendet követhet a Microsoft.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward