Jönnek az új Intel-processzorok

Jönnek az új Intel-processzorok

Az Intel új processzorokat jelentett be, Core processzorcsaládját a társaság már az ultravékony laptopok számára is kínálja. Az ultrahordozható laptopok 2,5 centiméternél vékonyabbak és kevesebb mint két kilogrammot nyomnak, miközben "testesebb" társaikhoz hasonló teljesítményt, akkumulátoros üzemidőt és kapcsolódási lehetőségeket kínálnak.

Az Intel 32 nanométeres gyártástechnológiájának köszönhetően az új processzorok több mint 32 százalékkal kisebbek és több mint 32 százalékkal jobb teljesítményt kínálnak. Ezek az új processzorok ráadásul legalább 15 százalékkal kevesebb energiával is beérik, ami növeli az akkumulátoros üzemidőt.

A felhasználók olyan laptopokat akarnak, amelyek stílusosak és nagy teljesítményűek. Az ultravékony gépek számára kínált új 2010-es Intel Core ultraalacsony feszültségű processzorok mindkét elvárásnak megfelelnek - jelentette ki Mooly Eden, az Intel PC Client Group vezetője, a cég alelnöke.

Azok a modellek, amelyek rendelkeznek az Intel Turbo Boost technológiával, automatikusan növelik a teljesítményt, azt a futtatott alkalmazás igényeihez igazítva, hogy szükség esetén azonnal növelt teljesítményt adjanak a felhasználóknak. Az Intel Hyper-Threading Technology, amely az Intel Core i7, az Intel Core i5 és az Intel Core i3 processzorokban érhető el, segít növelni a pc válaszképességét, miközben több feladatot végez párhuzamosan.

Ezeken túlmenően a nemrég bejelentett Mobile Intel 5 sorozatú chipkészlet az ultravékony laptopok számára új videó és audiobővítési lehetőségeket, az Intel Anti-Theft Technology révén fokozott biztonságot, valamint további adatvédelmi megoldásokat kínál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap