Jönnek az EVGA legújabb, teljesen moduláris tápegységei

A teljesen moduláris felépítéssel érkező termékek 80 Plus Gold minősítést kaptak, gyártójuk pedig 10 év garanciát vállal rájuk.

Jönnek az EVGA legújabb, teljesen moduláris tápegységei

Az EVGA két új tápegységről rántotta le a leplet, amelyek mindketten a SuperNOVA sorozatban foglalnak helyet. A bejelentés ezúttal sajnos csak formális volt, ugyanis a termékek minden fontos tulajdonságára fény derült – így ajánlott végfelhasználói áraik is napvilágot láttak –, viszont kereskedelmi forgalomban majd csak később találkozhatunk velük.

EVGA SuperNOVA 750 G2

A teljesen moduláris felépítéssel büszkélkedő újdonságok 750 wattos, illetve 850 wattos teljesítményt kínálnak, hatásfokuk pedig meglehetősen magas, így kiérdemelték a 80 Plus Gold minősítést. Utóbbi 87% és 92% közötti hatásfokot jelent, 20% és 100% közötti terhelés esetén.

Az új tápegységek egyetlen +12 voltos tápággal rendelkeznek, minőségi komponenseik hűtéséről pedig egy 140 milliméteres átmérőjű, dupla golyóscsapágyazással ellátott légkeverő gondoskodik. A ventilátor az ECO Intelligent Thermal Control technológia jóvoltából alacsony terhelésnél nulla zajszint mellett üzemel.

Terhelhetőséggel kapcsolatos adatok

Tápcsatlakozók számával kapcsolatos adatok

Az aktív PFC támogatással ellátott tápegységek természetesen a szokásos védelmeket is megkapták, így védettek a rövidzárral, a túlárammal, a túlfeszültséggel, a túl alacsony feszültséggel, illetve a túlterheléssel szemben. Az Nvidia SLI Ready minősítéssel ellátott termékek mindketten 85 milliméter magasak, 150 milliméter szélesek és 180 milliméter hosszúak, tömegük pedig 3630 gramm körül helyezkedik el. Az újdonságok természetesen az Intel Haswell processzoraival is gond nélkül együttműködnek (C6/C7 Idle Mode).

EVGA SuperNOVA 850 G2

A gyártó a SuperNOVA 750 G2, illetve a SuperNOVA 850 G2 tápegységekre egyaránt 10 év garanciát vállal, ám ennek feltétele egy gyors és egyszerű regisztráció. A hamarosan forgalomba kerülő tápegységek közül a 750 wattos modell 129,99 euróba, 850 wattos társa pedig 159,99 euróba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward