Jönnek az átlátszó képernyős laptopok?

Egyelőre még csak a megvalósíthatóság bizonyítékaként elkészített prototípust mutatták be, de már ez is kellően ígéretesnek tűnik - a további fejlesztést követően pedig valóban egy új laptop-kategória ősszülőjévé válhat.

Jönnek az átlátszó képernyős laptopok?

Egyelőre még csak egy, a megvalósíthatóság bizonyítékaként elkészített prototípust mutatták be, de már ez is kellően ígéretesnek tűnik - a további fejlesztést követően pedig valóban egy új laptop-kategória ősszülőjévé válhat (ha elegen látnak fantáziát benne).

Egy AMOLED-es képernyőről van szó, ami alapállásban átlátszó - ahol azonban megjelenít valamit, ott természetesen azonnal megszűnik az átlátszóság. Legfőbb és még leginkább javításra szoruló hibája a felbontása, amely egyelőre igen alacsony.

Amennyiben azonban ezt a problémát sikeresen orvosolják, akkor jó eséllyel beindulhat az átlátszó képernyők diadalmenete - annak ellenére is, hogy tényleges, gyakorlati szempontokat tekintve nem feltétlenül praktikusak (esetleg a hátoldali érintésvezérlésben lenne fantázia), viszont mindenféleképpen kellően futurisztikus hatásúak és elegánsak, ami sok esetben már önmagában is elég a sikerhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward