Jönnek a Gigabyte olcsó számítógépházai

A vállalat két új számítógépházat mutatott be, amelyek 30 dollár alatti árcédulával érkeznek.

Jönnek a Gigabyte olcsó számítógépházai

A GZ-F2-es és GZ-F5-ös számítógépházak mindketten belépő szintű megoldások, amelyek olcsó konfigurációknak adhatnak helyet. A közepes torony formátummal érkező újdonságok mindketten 180 x 420 x 380 milliméteres mérettel rendelkeznek, tömegük pedig 3 kilogramm.

A két termék között mindössze annyi különbséget fedezhetünk fel, hogy a GZ-F2-es modell egyszerű, lapos előlappal érkezik, míg a GZ-F5-öt megpróbálták egy-két dizájnelemmel különlegesebbé tenni, ahogy az a fenti képen is látható. További különbség, hogy a GZ-F2-es modell ezüst és fekete előlappal egyaránt elérhető lesz, míg a GZ-F5 esetében nincs ilyen opció.

Az újdonságok a fenti különbségektől eltekintve azonosak. Mindketten 0,5 milliméter vastag acéllemezből készültek, előlapjuk pedig ABS műanyagot alkalmaz. A bővítőhelyek között három darab 5,25 colos előlapi, valamint öt darab 3,5 colos belső öböl található. Az 5,25 colos bővítőhelyek közül a legfelső optikai meghajtók számára lett kialakítva – kapott nyitható ajtót és egy nyomógombot.

Az új, kifejezetten olcsó számítógépházak gyárilag csak egyetlen egy légkeverőt tartalmaznak, ami a ház hátulján helyezkedik el és 80 milliméteres átmérővel bír. A bal oldallapon találunk néhány szellőzőt is – ezek megfelelnek az Intel CAG 1.1-es szabvány követelményeinek.

Az újdonságok hamarosan a boltok polcaira kerülnek, várható ajánlott végfelhasználói áruk pedig 30 dollár alatt helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward